Mely újabban használt nevektől ráz ki a frász?
Figyelt kérdés
Nekem ilyen a Dzsenifer, Rikárdó, Eszmeralda és társai.2011. júl. 30. 20:57
11/57 anonim válasza:
pámeladzsenná, pikacsu, winetu.
Az ilyen "nem ezen a nyáron barnultak" által felkapott összes névtől.
A brájen se semmi, pláne így pontos j-vel. Pedig egy külföldinek milyen jól állna. Életfogytiglan börtönbe zárnám az olyat, aki ilyen neveket ad a gyerekének.
12/57 anonim válasza:
Dzsenifer és társai, Kevin, Brendon (jéézus :D), Cintia, Boglárka, meg néhány ilyen ősmagyar név... abban is megvan a határ szerintem, na meg a virág- és bokornevek :D
13/57 anonim válasza:
Nem értem mi baj van a Dzseniferrel..?!
14/57 anonim válasza:
Talalkoztam egy nagyon normalis novel. Jot beszelgettunk. Aztan teljesen lelombozodtam, mikor kiderult, hogy Romeonak es Rikardonak hivjak a gyerekeit. :S
Emellett nem szeretem az olyan neveket, mint a Kende, Edua meg hasonlok, de ezeket azert nem Rikardo szinten vannak.
15/57 anonim válasza:
21:13, ugyanaz, mint a Brájennel, a Zsaklinnal, stb. A Jennifer alapból sem lenne szép mondjuk, de egy Brian (angol gyereknek) nagyon is jó név lenne szerintem... De így írva, ráadásul magyar vezetéknévhez... Végülis az Orsóshoz illik.
16/57 anonim válasza:
Paula, Paulina:) Gáz az összes
19/57 anonim válasza:
De ha az Orsóshoz mégsem menne, majd meg változtatjuk Orbánra:D
20/57 anonim válasza:
"Nemsokára megszületnek az Ezelek, Alik, Ayshanok, Baharok és Cengizek."
Lool :) kihagytad a másik sorozat szereplőit(Seherezádé)
Am nekem is ilyen Rikárdó, Eszmeralda, Zsüliett, Marlonbrandó xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!