Mely újabban használt nevektől ráz ki a frász?
Figyelt kérdés
Nekem ilyen a Dzsenifer, Rikárdó, Eszmeralda és társai.2011. júl. 30. 20:57
31/57 anonim válasza:
Eper,Méhecske,Alma és társai meg amiket eddig mondtak.
32/57 anonim válasza:
Huba, Bendeguz, Turul, Nyeste... mostanában jöttek divatba és kiráz tölük a hideg.
33/57 anonim válasza:
Nekem is a Rikárdó, meg társai. Meg az amanda.
34/57 anonim válasza:
A Boróka nekem a tipikus bokor xD A Zselykétől is frászt kapok, a Kincső és a Villő is a jaj kategóriába tartozik nálam. Ha jobban meggondolom alig van olyan név ami tetszik xD Egyébként pár évvel ezelőtt még magyar körben is nagy divat volt "Dzsenifer-féle" neveket adni, most meg mindenkinek ezek az ősmagyar nevek tetszenek, abból is minél extrémebbet, mert olyan tuti nem lesz még 1. És nem véletlenül. Nagyon szép magyar nevek vannak, de mostmár tényleg túlesünk a ló másik oldalára.
36/57 anonim válasza:
Fernando, Rikárdo, Eszmeralda, stb.
37/57 anonim válasza:
Bori, Sára, Julcsi, Jolán(kisbabáknak!!!),Anna.
Fiúnevek közül meg a Bence jön már ki a könyökömön.
De azért gondoljatok bele egy kislányt úgy nevezni, hogy Jolán...
Nem tudom, mi kell ehhez?
A 80 éves szomszédunk volt Jolika néni.
38/57 anonim válasza:
Kira, Mira, Manó, Zoé, Maja, Felhő, Kevin, Patrik
Dzsenifer, Nintendó és társaik egyértelműek szerintem :D
39/57 anonim válasza:
Van egy NEM kisebbségi család a közelben, a lányuk Glória, a fiú Kilian. Mostanában fogja szülni a nő a harmadik gyereket, hát bele sem merek gondolni, hogy fognak elbánni szegénnyel. :D
40/57 anonim válasza:
jézusisten! ezek a nevek! :"D a Frodót én is hallottam már.
de utálom én is a magyarosított angol neveket-.-"
én pl Renáta vagyok, és nem szeretem...de mást meg nem tudnék elképzelni, pedig erősen tervezem, hogy megváltoztatom.
meg ami még nem tetszik: Aida. ez milyen név??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!