Mely újabban használt nevektől ráz ki a frász?
Ja, igen a Kincső.
Hát iszonyatos!
Az jut eszembe, hogy a kórházban valakiből kilóg egy cső, mert megműtötték.
21:38
Frodó? XD
Tiszta Gyűrűk Ura
ma 21:32 aki a Hubásat írta. Ezek magyar nevek...
Rajmund, Rómeó, Dzsenifer, Eszmeráldá, Robertókárlosz szántijándelárószá, Rafael, Pamela, Cintia, Napsugár, Eperke, Fény, PIMPINELLA :DDDD
21:37 vagyok
Utálom még ezek, igaz, hogy nem újak, de kiráz a hideg tőlük:
Luca, Lola, Lolli, Milán, Bianka, Kende, Hunor, Szabina, Mirjam (!!), Rajmund, Korina/Karina, Balázs, Bence, Janka, Panka, Mia, Mirtill ( Harry Potter :D),
Sokat írtam, és a legtöbbet innen szedtem. Miért kell megkeseríteni a gyerekek életét ? Nekem is tetszik a Farkas név, mégsem adnám a fiamnak...
hát ez egy csuda értelmes kérdés...
Nem is számolom, hanyadszorra olvasom a kislányom nevét a "hányinger" nevek névsorában. Akkor elmesélem, azért kapta a nevét, mert sok nehéz dolgon mentünk át a férjemmel, mire ő megszületett, és eztán majd bearanyozza a napjainkat az én Kincsem :)
Senkinek semmi hozzá, ki, miért, milyen nevet ad a gyermekének! Én például nem értem azokat, akik szittyaősmagyar nevet adnak a gyerekeiknek, de nem is érdekel, mert ez pedig az ő dolgok.
A nevünket a szüleinktől kapjuk örökségül, hagyományból, ideológiai meggyőződésből, érzelmi felindulásból, satöbbi. Nem fair dolog egyiket sem leszólni!
19 éves Dorottya, Kincső Napsugár anyukája
Nekem a bibliai (zsidó) nevek verik ki a biztosítékot: Sára, Ráhel, Mirjam, Rebeka, Dávid, Áron, Noel, Salamon és társaik. Pedig keresztény hívő ember vagyok. Viszont a Mária egyre jobban tetszik.
Persze a Hozéármándók alapból gáz.
A felsoroltak nagy része tényleg borzalom.
Továbbiak: Kinga, Lorenzo, Mira, Léna, Gerda, Vanessza, Alexandra, Beatrix, Stefánia, Barnabás, Bendegúz, Szonja, Emőke, Fruzsina, Csenge, Flórián, Adrián, Fábián, Dorián, Alexander
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!