Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi volt a legdurvább dolog...

Mi volt a legdurvább dolog amit eddig egy táborban átéltetek?

Figyelt kérdés
Ěn most megyek egybe, és jobb ha felkészulok "akinek ilyen barátai vannak annak nem kellenek ellenségek" alapon.
2011. júl. 29. 22:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus.. milyen "barátaid" vannak, és milyen táborba mész?

Én 14 éves koromban voltam anno táborozni, és elég jó volt. Nem tudom milyen rémségek lehetnek máshol.

2011. júl. 29. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok táborban voltam, de durva élményem nem volt. Illetve egy, de azt a konyhás néni okozta. Valami csirke hát (vagy csontos része) volt a krumplipürémen, megfordítottam, és benne volt a csirke bele is... :((( 3 nap totál hányás, alig vártam, h vége legyen ennek a tábornak.
2011. júl. 29. 22:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Részegen úsztunk a balatonba a némettanárral, aki szintén segg részeg volt, és megállás nélkül hangosan káromkodott németül! Mi meg majd belefulladtunk úgy röhögtünk közbe.

Meg volt egy oylan is, hogy az egyik csaj még szűz volt, és ott vesztette el, de már az ofő dörömbölt az ajtón, mert tudta, hogy pasi van nálunk, és a srác nem tudott mit csinálni a kezünkbenyomta a véres lepedőt, aztán kiugrott az első emeletről. Nekem kellett eldugni azt a szart.

2011. júl. 29. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát, ha én azt most leírnám... De szögezzük le az elején a lányok is akarták :)
2011. júl. 29. 23:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Jah, most látom, hogy előttem már leírták ;)
2011. júl. 29. 23:14
 6/7 anonim ***** válasza:

hali én elég sokszor voltam táborozni..

Kiskoromban beleestem a dunába utána budapest környékén elvesztem egy strandon...

mikor már kb 8. os voltam akkor számháború közben sikeresen felmásztam egy tetőre ,de persze leestem...szerencsére falevelekre.

középiskolás koromban pedig a lányoknál töltöttem az éjszakát miután hajnalig buliztunk.

Volt még olyan is úgy 12 évese koromban zuhanyzóbol jöttünk ki 1 szál törölközőben.Marhultunk a haverokkal lökdöstük egymást és bummm beleestem egy rohadt csalánbokorba..Utána elég sokáig csak nadrágban és pulóverben mentem ki az emberek közé:P

jó mulatást kellemes pihenést

2011. júl. 29. 23:15
 7/7 Manesz ***** válasza:
100%
Nos... én nekem eleve a tábor... Gulág szintű ellátás (munka is volt) és külön voltak a fiú, külön a lányok, De nemenként kb 60 fő egy szobában, rendes barrakban voltunk és a legszomorúbb hogy ez 2004-ben volt.
2011. júl. 29. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!