Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi lehet annak az oka, ha egy...

Mi lehet annak az oka, ha egy férfi nem néz egy nő szemébe?

Figyelt kérdés
Az egyik férfi kollégám ha hozzám beszél, szinte sosem néz rám, hanem mindenhová körülöttem. Másokkal nem csinálja ezt. Egyébként jó a kapcsolatunk, harmonikusan tudunk együtt dolgozni, szóval nincs köztünk harag vagy ilyesmi. Mi lehet az oka?
2011. júl. 28. 16:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Esetleg mondhatod, hogy el vagy maradva, és bent kell maradnod, meg hogy jaj, ezt egyedül nehéz lesz behozni...

Csak valami egyszerű munka legyen, pl. papír lefűzés. Ha van esze, felajánlja, hogy bent marad veled és segít.

2011. júl. 28. 17:30
 22/29 A kérdező kommentje:
Fordító vagyok a cégnél, a külföldi szerződéseket fordítom, más munkát nem szoktam kapni, ebben meg nem tud segíteni. Ráadásul 4 órában vagyok csak, jóval hamarabb eljövök, mint ő. De amúgy ez a segítségkérés jó ötlet, köszi. Majd én is gondolkozom még, mire lehetne megkérni.
2011. júl. 28. 17:36
 23/29 A kérdező kommentje:
Most olvastam egy nagyon jó ötletet. Közel kell menni hozzá, és ha ösztönösen hátrálni kezd, nem vagyok az esete. Kipróbálom!:)
2011. júl. 28. 18:54
 24/29 anonim ***** válasza:
Zavarban van és/vagy hazudik.
2011. júl. 28. 20:09
 25/29 yuda ***** válasza:

Az hogy zavarban van azt már írták mások, de lehetséges okok még, ha pl. valaki merően "bámul" -rá én sem szoktam nézni, mert az olyan "kakasviadal" szerű. Nem gondolnám az a normális, (pszichológus tud még zavaróan a másik szemébe nézni) ha valakinek végig a szemébe nézünk és ha nem tesszük az őszintétlenség, vagy bármi- sőt inkább az a véleményem, hogy nem természetes ha egymás szemébe "bambulunk".

Néha szemébe nézünk, néha el- ez így normális azt gondolom.

Másik ami még eszembe jutott, de te feltehetőleg nem ilyen vagy, csak leírom.

Van egy nő ismerősöm, aki annyira merően bámulja a vele beszélőket,

kimondva: bele akar látni, megvizsgálni milyen lelki állapotban van a partnere- ez olyan szinten idegesítő, mert engem zavar az a kiguvvadó nézése és az is hogy lelkitrénernek képzeli magát :D

Na, pl. az ő szemébe direkte nem nézek :D

Am. is szerintem nem egészen normális az ilyen ember....

2011. júl. 28. 20:15
 26/29 anonim ***** válasza:

20:15, abszolút egyetértek.

Kérdező: "ha ösztönösen hátrálni kezd, nem vagyok az esete".

Ez nem mindig igaz, van aki akkor is hátrálni kezd, ha nagyon is bejön neki az illető, csak félénk, és nem tud mit kezdeni a helyzettel.

2011. júl. 28. 22:46
 27/29 A kérdező kommentje:

Azzal én is egyetértek, hogy ha mereven bámul valaki, pláne ha esetleg nem is túl szimpatikus, akkor nemigen nézek rá vissza. Az viszont tuti, hogy én nem vagyok ilyen bámulós. Meg aztán akkor másokból is ezt a reakciót hoznám ki, márpedig másokkal simán tudok egymás szemébe nézve, mosolyogva csevegni.

Ezek szerint ez a közelmenős sem tuti módszer. A fene enné meg. Azért kipróbálom. Lesz ami lesz.

2011. júl. 28. 23:51
 28/29 anonim ***** válasza:
Azért vannak fokozatok a bámulás és a rád sem pillantás között.
2011. júl. 29. 16:48
 29/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Végül is történt valami? Érdekelne, mert én most ugyanilyen helyzetben vagyok egy férfi munkatársammal, hogy nem néz rám, másra igen stb...

2013. máj. 3. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!