Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi lehet annak az oka, ha egy...

Mi lehet annak az oka, ha egy férfi nem néz egy nő szemébe?

Figyelt kérdés
Az egyik férfi kollégám ha hozzám beszél, szinte sosem néz rám, hanem mindenhová körülöttem. Másokkal nem csinálja ezt. Egyébként jó a kapcsolatunk, harmonikusan tudunk együtt dolgozni, szóval nincs köztünk harag vagy ilyesmi. Mi lehet az oka?
2011. júl. 28. 16:44
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Igen, másokra ránéz, sőt kedvesen mosolyog is rájuk, ha beszél velük. Én egyszer kaptam el a tekintetét, mert észrevettem, hogy néz az irodám üvegén keresztül, de rögtön félrenézett, elkezdett fütyürészni, és elsietett.
2011. júl. 28. 17:08
 12/29 anonim ***** válasza:
25%
Hu, de nagyon nagy képű vagy. Ha olyan okos lennél mint amilyennek mutatod magad, nem kérdeznél itt tök egyértelmű dolgokat, ha meg nem is tetszik mi a francot foglalkozol vele? Jól esik a megerősítés hogy annyira brutál jó vagy, hogy rád sem mernek nézni? Pf
2011. júl. 28. 17:09
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Az első 16:57 vagyok.

Ezért írtam amit írtam, hogy kiderüljön a reakcióból. Ha zavarba jön, te okozod. Ha nem akar segíteni, akkor vagy nem jössz be neki, vagy annyira zavarban van, hogy nem tud mit kezdeni a helyzettel. Ha semleges arccal segít, az pech, akkor nem vagy előrébb. :)

De ez nem egy biztos teszt, ne ítéld meg csak ez alapján.

2011. júl. 28. 17:12
 14/29 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem, félreértesz. Inkább szeretném tudni, hogy tetszem-e neki is, vagy sem. Nekem tetszik, de nem igazán merek közeledni, amíg nem tudom, hányadán állunk egymással. Ha viszont tényleg mindketten csak be vagyunk szarva, akkor ez afféle patthelyzet, amiből valahogy tovább kellene lépni.
2011. júl. 28. 17:13
 15/29 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy annyira egyértelműen barna a szemem, hogy egy ilyen kérés nyilvánvaló felkérés táncra. Enyhébb esetben azt hinné, hogy elmentek nekem otthonról, hogy 32 év alatt nem sikerült rájönnöm a szemem színére.
2011. júl. 28. 17:17
 16/29 anonim ***** válasza:
Kinn van a melle a nőnek..
2011. júl. 28. 17:18
 17/29 anonim ***** válasza:

"nyilvánvaló felkérés táncra."

Pontosan. Ez a cél. :)) Meglátod veszi-e a lapot.

Na jó, persze lehet máshogy is apróbb jeleket küldeni, ez csak egy ötlet volt.

2011. júl. 28. 17:20
 18/29 anonim ***** válasza:
ma 17:18-márhogy elaludtál, és ezt álmodtad?
2011. júl. 28. 17:20
 19/29 A kérdező kommentje:
Az tutira nem. Nem szoktam kihívóan öltözködni, pláne nem a munkahelyemen.
2011. júl. 28. 17:21
 20/29 A kérdező kommentje:
Igen, az apró jelek küldése jó ötlet. Csak jobb lenne valami kevésbé kockázatos, nem annyira egyértelmű, viszont egyértelmű választ generáló jelecske, ami nem ciki utána, ha mégsem lennék az esete. Tudom, gyáva kukac vagyok. :)
2011. júl. 28. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!