Mi lehet annak az oka, ha egy férfi nem néz egy nő szemébe?
Nincs miben hazudjon. És mondom, másokkal nem csinálja.
Egyébként nekem tetszik. Szóval nem bánnám, ha kölcsönös lenne. Csak ezzel a helyzettel így nem nagyon tudok mit kezdeni. Ráadásul mániásan csak a munkával kapcsolatban tud megszólalni.
Na a vége meg egyértelműen arra vall h. ha előtted áll akkor remeg keze lába, és csak azért a meló, mert annyira stresszel h. más téma nem biztos h. eszébe jut :(
Viselkedj vele pozitívan (ha teheted, ill szeretnéd) és meglátod jól alakulhat a dolog.
1, Túl sokféle oka lehet ennek, hogy ennyi információból el lehetne dönteni.
2, Te mit szeretnél hallani, melyik választ a sok lehetséges közül?
3, Ha érdekel, miért nem kérdezel rá nála?
16:59
1. Tudom.
2. Naná, hogy legszívesebben azt vonnám le belőle, hogy én is tetszem neki, viszont nem akarok az önáltatás hibájába beleesni, ezért kérdeztem már, hogy mi egyéb okozhat még ilyen "tüneteket. Mi a sok lehetséges válasz még? Tényleg érdekel. Az "olyan ronda vagyok, hogy nem bír rám nézni" ki van csukva. Általában tetszem a férfiaknak, de ha épp nem is jövök be, bányarémnek akkor sem tartott még senki.
3. Nem merek. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!