Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan köszönjek a barátom...

Hogyan köszönjek a barátom szüleinek?

Figyelt kérdés

Már 10 hónapja vagyunk együtt. Mindig csókolommal köszöntem, nekem a jó napot, jó estét nagyon távolinak tűnik :S Magázni sem magázom őket, önözni sem megy.. inkább kikerülöm az ilyen helyzeteket. Nagyon közel érzem magamhoz őket és nem tudom őket önözni, meg stb.

Ti hogyan köszöntök? Elsősorban a 18 év körüli korosztályra gondoltam...

Én is 18 vagyok.

2009. ápr. 5. 21:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
a bnőm anyja a nővérem lehetne de neki jó a csókolom is...legalábbis ha az kell neki....én csak nevetek rajta...
2009. ápr. 5. 22:33
 12/17 A kérdező kommentje:
hm.. :S az nem kellemes... :S
2009. ápr. 5. 22:45
 13/17 anonim válasza:

én egy ideig magáztam a barátom szüleit, aztán mondták nekem h nyugodtan tegezhetem öket...:)

kicsit furcsa volt és eleinte véletlenül még "csókolom"-oztam, aztán miutána barátom is rámszólt hogy tegezzem a szüleit utána már igy történt minden esetben.. ha közeli a kapcsolatotok akkor egy idö után ugyis azt fogják mondani hogy nyugodtan tegezheted öket :) de amíg nem mondják addig szerintem ne köszönj ugy rájuk hogy szia ..

2009. ápr. 6. 17:50
 14/17 anonim válasza:
Mivel lány vagy nyugodtan köszönj csókolommal a szüleinek!!! ja és fontos hogy jóba legyél velük:) tehát mosolyogj sokat és mikor velük vagy legyél vidám és akkor hamarabb bekerülsz nekik a tegeződő csoportjukba vagy mijükbe:):)
2009. ápr. 6. 21:15
 15/17 A kérdező kommentje:
rendben! köszönöm!!! :)
2009. ápr. 6. 21:26
 16/17 anonim válasza:

Hát én nekem alabból a tegezés volt, mivel a legjobb barátnőm bátyja a barátom. Szóval így baromi könnyű volt. Amikor először mentem azért hozzájuk, ohgy ne a barinőmmel talizzak hanem a tesójával a szülei kicsit meglepődtek és megis kérdezték, hogy te hova mész? Én meg mondtam, hogy én most ide jövök és ezzel el is lett rendezve.

De szerintem is a tegeződést nekik kell kezdeményezni.

2009. ápr. 10. 17:40
 17/17 A kérdező kommentje:

igen, az egyértelmű, hogy Nekik kell kezdeményezni. Nekem a csókolom tökéletesen megfelel, csak azt hittem, hogy " komolyabban " kellene köszönnöm, de így jó ahogy van :) Furcsa lenne már tegezni őket:D

Köszi a választ! :)

2009. ápr. 11. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!