Miért kövér minden néger nő?
én amennyi néger nőt láttam, itt nálunk inkább és nem a tvben, vagy akár ott, neten, ilyesmi, hát mind tök jól néztek ki..
szerintem igazán nagyon szépek.
egy néger kislány főőleg
jabocsánat:)
igaz...
amerikaiaktól is ismereek!
giovanca, az énekeslány:D
annyira szééép. irigylem a haját is meg a hangját is.
amúgy ezekbe a műsorokba meg gondolom nem megy el akárki... akiknek pénzre van szükségük talán. bár nemtom h a szegénység és az elhízás plusz a negroid rasszba tartozás milyen függvényt alkotnak együtt, de nem hangzik vmi színvonalasnak egy ilyen minden pillanatot végig követő műsor általában.
ebből most levonok valamit, hogy legyen értelme a válasznak.
szóval, pénzért szerepelnek egy ilyen műsorban, tehát nem túl módosak, ezáltal nem esznek bio, tápláló kajákat, hanem olyat, ami eltömít és megfizethető illetve elveszi az étvágyat, gyorskaját meg édességek, cukros italok.. emiatt elhíznak!
öh, talán elképzelesnek helytáll.
No.
én meg Debrecenbe járok egyetemre, és veled ellentétben azt tapasztalom, hogy a fekák nagyon is jól néznek ki, egyáltalán nem dagadtak, és jól öltözöttek. a kötelező sportkörben, meg ahova hetente járok, olyan jó alakú feka lányok vannak, hogy esz néha a sárga irigység.
de akárhova megyek a városban, én lerobbant, kövér feketéket nem látok.
A kérdező még mindig az amerikai néger nőkre gondolt!!!
Szerintem az egészségtelen életmód az oka, ami elterjedt egész amerikában. Gyorskaja, semmi mozgás...
szokj le negerrol ,mert ertik es rosz neven veszik
ugy mint otthon leciganyozod a ciganyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!