Azt honnan lehet tudni ha valaki cigány? Milyen jelek erősítik azt? (külsőleg, belsőleg)
Figyelt kérdés
Pl: Én világos bőrű, de nem teljesen fehér, barna szemű barna hajú lány vagyok. De előfordult nálam az a kérdés h akár lehetek cigány is?? Anyukám fehér bőrű kék szemű, de apukámnak elég barna a bőre, fekete a haja és barna a szeme. Tiszták vagyunk, szüleim dolgoznak, és teljesen átlagos család vagyunk. De ez a kérdés felmerült bennem hogy akár cigány is lehetek? De jobban az érdekelne miből lehet észrevenni ha valaki cigány?? előre is köszönöm a válaszokat.:)2011. júl. 20. 22:58
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:) Én azt hallottam, hogy a magyaroknak az alkaron van egy vonal mikor behajlítsák, ez igaz?
2011. júl. 21. 17:32
12/15 anonim válasza:
külsőleg:
fekete haj (én láttam természetes szőke vagy barna cigányt, max. félcigányt.)
Mélynövésűbb a 90%-a magyarokhoz képest. Míg 15 éves korára az átlag magyar 175-180 cm, az átlag cigány 160-170 cm. Egy 175 cm fölötti cigány korombelit ismerek csak.
Ja és látványosan öregednek.
Belsőleg:
agresszívak és temperamentumosak.
13/15 anonim válasza:
vagyis, bocs: én nem láttam természetes szőke vagy barna cigányt, max. félcigányt
14/15 anonim válasza:
például ha románul beszélsz az elég biztos jele xD
15/15 anonim válasza:
Egyébként tényleg van a cigányok szeme alatt hullám,nekem van vagy 3-4 xd én amugy fehér vagyok,de a nővérem elég fekete,és még a szőke hugaim szemét is meg néztem nekik is van vagy 3 ilyen hullám miafasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!