Azt honnan lehet tudni ha valaki cigány? Milyen jelek erősítik azt? (külsőleg, belsőleg)
A cigányoknak van az alsó szemhéjukon egy plusz hullám, ami a magyarnak nincs. A magyar szem inkább mandulaformájú, a cigány itt belül még egy hullámot vet.
Vannak nagyn barna, kreol magyarok, de nincs meg bennük az az egzotikus, keleties tekintet. Ezek inkább székelyek vagy kunok.
Ha az előző válaszolót akarom kiegészíteni akkor onzódsz a rézhez,vashoz,aranyhoz,csillogó tárgyakhoz.
Egyébként viccet félretéve,erős,vastag szálú haj,és szerintem a vonásaikon is látszik.
De ne törődj ezzel,fő ,hogy ne viselkedj úgy,ahogy a nagy többségük.
Ezen változtatni ugysem tudsz.
A másik,hogy kérdezd meg a szüleid vagy nézd meg a felmenőid,nagymama,nagypapa,dédik.
Hú pedig ez igaz,rólam senki sem mondaná meg,hogy van a felmenőim közt cigány,viszont beszélgettem egy roma osztálytársammal és mondta,hogy sejtette,mert ilyen tekintete csak cigány lánynak lehet.
Hát majd leestem,nem vagyok rá büszke:S
Te ezt honnan tudod,hogy ilyen a szemük?Magadtól"tanulmányoztad"vagy valahol olvastad?Miért lehet ez?
Én félig vagyok az csajszi.
De rajtam nem látszik meg,mert nem úgy viselkedek és kb karamell barna bőrszínem van..sokan azt hiszik szolizok! :D pedig nem...
Na de a cigányokban van jó is meg rossz is...de attól,hogy lehet te az vagy..nem számít...mert lesz valaki aki szeret s úgy elfogad amilyen vagy.De csinálj családfát...vagy keress titkos naplót anyud..apud...lehet lenne egy halovány szál ami arra húz :)
milyen baromság ez a szemes...nekem orosz, meg német felmenőim voltak, és tökre olyan hullámos a szemem...és a családban mindenki szőke világos szemű...most akkor cigány vagyok? XD
egyébként, sztem az orrukról jobban meg lehet állapítani....soknak nagy, sasorra van, de keskeny.
Ez a véleményed.De nekem meg az,hogy igazat adok neki.
Honnan veszed,hogy a szőke cigányoknak nincs "redő"ami igazából hullám a szemvonaluknál?Olyan sokat tanulmányoztad?
Nem ismert az a tipikus mosolygós,"ázsiai"...sunyi szem?
Minden cigánynak olyan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!