Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen érdekes kalandban volt...

Milyen érdekes kalandban volt részetek eddig?

Figyelt kérdés
Nem szellemesre gondolok, hanem ilyen hétköznapibbra, hogy pl kimentettél valakit egy bezárt teremből stb.. De ha kedvetek tartja, szellemes is jöhet.
2011. júl. 19. 21:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez nem annyira izgalmas, de érdekes volt.. Helyesírás verseny volt a volt sulimban, és az egyik felügyelőt kihívták egy pillanatra, és beragadt az ajtó, és nem tudott visszajönni, és mi meg bennragadtunk.. Először szenvedtek vagy 20 percig, majd hívtak egy karbantartót, és fel kellett feszíteni az ajtót... Röhögésbe fulladt kb. az egész esemény:D

Akkor egyszer felkapcsoltam a kocsiban a belső világítást és zárlatos lett, és kigyulladt:"D Én meg néztem, hogy honnan jött be a füst... Még szerencse, hogy nem égett le az egész kocsi..

Akkor egyszer volt olyan is, hogy Szlovákiában voltunk síelni, és elmentünk túrázni, de apukám remek navigációs képességeinek köszönhetően letértünk a túraútvonaltól, és össze-vissza bolyongtunk.. Aztán találkoztunk szerencsére pár másik túrázóval, és megmondták, hogy merre kell menni, de azóta nem megyek ilyen random túrákra.

Nem tudom, hogy ilyesmikre gondoltál-e, de nekem ezek jutottak kapásból eszembe. Most így belegondolva, már rengeteg hülyeség történt velem:D

2011. júl. 20. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!