Melyik a kedvenc így jártam anyátokkal. Részetek? Amibe a legtöbb a mondanivaló, amit megmutatnátok a barátnőtöknek h ezért jó ez a sorozat. Szal legyen a rész vicces, romantikus, és tanító?
Figyelt kérdés
évadot és hogy hányadik rész pls. köszi! felpontozok2011. nov. 8. 17:58
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Nekem az nagyon tetszett, amikor Barney elmegy az apukájához vacsorázni. Apummal néztük együtt, és utána nagyon jól elbeszélgettünk:)
4/8 anonim válasza:
7. évad 10.rész. Most néztem meg, és iszonyúan felkavart. Emellett vicces mert itt is "szendvicset esznek":)
5/8 anonim válasza:
Hm,nos,én egy feleség vagyok, és a férjem imádja ezt a sorozatot. Nálunk folyton a Comedy megy, és akármennyire falra mászom a csatornától, én is folyton leragadok előtte:))))))) szinte mindegy,melyik részt mutatod meg neki, nem olyan rossz a sorozat, bár ne olyasmit amiben Barneyról szól valami, az a karakter elég kiakasztó... talán inkább Robinról szóljon a rész, vele könnyebben tudnak azonosulni a csajok:) vagy az a rész,amikor Liliék szakítottak, és Lili elutazott a festőiskolába... ahogy a fickó viselte a szakítást, és a haverok viszonyultak hozzá, az tetszett.
6/8 anonim válasza:
Szerintem az első rész az ,mert utána úgysem lehet abbahagyni! :)
Imádom ezt a sorozatnak minden részét!
Alig várom az új részeket!
7/8 anonim válasza:
3x16 - Barney és Robin miatt. meg azért ez a Simon dolog elképesztően vicces, de a végén összejönnek :)
8/8 anonim válasza:
8.évad 5.rész nekem az egyik kedvencem,bár az inkább vicces:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!