Elképesztö! Képzeljétek el elöttem törtek fel egy telefonfülkét, ott vettél ki az apropénzt belöle! Nem hiszem el hogy nem kapják el az ilyet?
20:54
A kérdező így tette fel a kérdést:
Elképesztö! Képzeljétek el elöttem törtek fel egy telefonfülkét, ott vettél ki az apropénzt belöle! Nem hiszem el hogy nem kapják el az ilyet?
És azt sem hiszem hogy nincs kamera az ilyen fülkékbe vagy nemtudom de hogy senki nem veszi észre ???
Csak később írta le, hogy ő értesítette a hatóságot, miután már többen lehordták, hogy ő miért nem tett semmit.
20:59 - es:
Hadd mecénáljam a kérdezőt:
Te szerintem túl sok akció filmet nézel!!
Nem kötelességed jelenteni semmit, ahol nem forog kockán közvetlen emberélet.Kérdezz már meg egy rendőrt!
Az a legtutibb. :P
Az ész nem ott kezdődik, hogy olyan szinten átveszi vki a hatóság szerepét, hogy követ vkit, miután az kocsiba ült ( nem villamossal fog a tett színhelyéről elmenekülni emberünk.).
Ezt, amit Te leírtál egy polgárőr teszi meg, de civil ember...
Személyleírás, helyszínbiztosítás!
Ennyi az intézkedési "jogköröd" - ha úgy tetszik.
Tudjátok mit ,én vagyok a hibás hogy azt hittem egy kérdésre egy értelmes válasz jön . De ehelyet kaptam 20 használhatatlan kötözködést (természetesen aki nekem adot igazat annak köszönet )De nincs rá szükség hiszen azon intelligens emberek mint én is tudjuk hogy az ilyen primitiv aljanépel nem lehet mit kezdeni aki még azt sem fogja fel hogy az elöb irtam hogy "nem adok senkinek negativumot " erre azt irja valaki megint hogy "hiába pontozol le min... " ... És igen ! jogosan kérdezi magátol hogy : Enyire buta promit ember tényleg van hogy a 10perce elhangzot dolgot nem fogja fel ? a válasz: sajnos igen :)
------------------------
Amugy nem várok már választ idáig sem kaptam gondolom ezután sem fogok . kösz annak aki értelmesen fogta fel , aki nem az meg szorakoztassa magát másal .
Kedves Kérdező!
Így utólagosan azt mondom Neked, az volt a feszültséget kiváltó ok - szerintem - elsősorban, hogy a kérdésedet úgy tetted fel, mintha azzal valamiféle ( negatív ) szenzációt szeretnél közölni, magyarul: botrányt és valóban nem írtad a megoldást rá, ami az eseményhez még lényegesen hozzátartozik.
Mert valahol az egészet körkérdésnek szántad, inkább a reakciókra voltál kiváncsi, nem arra, hogy ki ír hasznosat, ki nem.
Mellesleg én írtam a kommented után, illetőleg a legutóbb is, de szerinted valójában nem érkezett egyetlen valamire való szösszenet se, pedig én azért igyekeztem megerőltetni magam...Mindegy.Te tudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!