Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen ajándékot vegyek egy...

Milyen ajándékot vegyek egy 3éves kisfiúnak?

Figyelt kérdés
A kisfiú annak a nőnek a gyermeke,akibe szerelmes vagyok(interneten ismertem meg),és valószínűleg találkozni fogunk nemsokára.A kisfiának is mindenképp szeretnék valamit venni,de nem tudom mit? Ötletek?
2009. ápr. 1. 19:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg az anyját,hogy a kisfiú most milyen játékokkal szeret játszani...lehet,hogy 3 évesen oda van a vonatokért, repülőkért...ezért jó lenne tudni,hogy most mi az ami teljesen leköti...
2009. ápr. 1. 19:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

igen mindenképpen kérdezz, akár konkrétan pl. szereti-e a csokit,mert lehet, hoyg anyukája nem örül neki, mert amúgy nem tömi csokival, félti a fogait.

szeretheti a puzzlet, faépítő( van kisebb, nagyobb kiszerelésű)-kisebb lego, labda ha van diavetítőjük egy új film, színező, zsírkréták, vayg színesek( minőségi).de előtte kérdezz rá, mert nagy melléfogás is lehet belőle.

sok sikert.

2009. ápr. 1. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:
75%
korban neki illő játék, édesség, gyümölcs, vagy ha menő akarsz lenni, menjetek el együtt és vegyél pl. egy baseball sapit, ami a kissrácnak tetszik és a találkozáskor vetítsd előre, hoyg fogtok menni vásárolni.
2009. ápr. 1. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!