Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen ribancok a mai 13...

Miért ilyen ribancok a mai 13 éves kislányok? Még a tojáshely rajta van a fenekükön, de azért partyból-partyba!

Figyelt kérdés
Aztán lehet csak én vagyok maradi...
2011. júl. 15. 18:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
18:51 es vagyok,21 éves vagyok,nem volt olyan rég mikor ennyi 13 éves voltam,de eszembe sem jutott se a buli se a pasizás,az ivás meg főleg nem,engem rendesen neveltek a szüleim,és kb 18 évesen buliztam ittam először nem maradtam le semmiről,sok barátom volt de csak 19 évesen feküdtem le először a barátommal,és ezt a szüleimnek is köszönhetem
2011. júl. 15. 19:02
 22/28 anonim ***** válasza:
60%

Ez teljes mértékben a szülő hibája. A gyerekek nagy része egyáltalán nem lát otthon normális képet arról, hogy mik a valósi értékek, milyen a normális élet. A szülők sem tartanak semmiben mértéket, vagy nem dolgoznak és isznak, vagy annyit dolgoznak, hogy csak szenteste látják a gyerekeiket...aztán meg a tanárokat hibáztatják, hogy nem nevelik meg őket...anyuka meg apuka is félrefxxxr, a családnak semmi értéke.

Lehet, hogy régen is volt "generációs" különbség, de akkor nem is volt ilyen világ, nem kellett rettegni 8 után az utcán.

Én sem vagyok sokkal idősebb, de volt rendes szerető családom, jól éreztem magam otthon, sokat beszélgettünk, így semmi igényem nem volt arra, hogy az utcákat rójam éjszaka...csak ezt a szülők elfelejtik megteremteni...az OTTHONT

2011. júl. 15. 19:03
 23/28 anonim ***** válasza:
95%
És szerinted erről ki tehet, hogy nekik nincs isten. Most botránkozhatunk, de mégiscsak szülői felelőség. Azért nehogy már egy szülő ne vegye észre, hogy éjszaka nincs otthon a gyereke.
2011. júl. 15. 19:04
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
21 éves válaszoló! Én is úgy gondolkodom ahogy te. Elszégyellném magam ha dög részegen mennék haza és azt is cikinek tartanám ha 15-16 évesen már szexuális életet folytattam volna. De ma úgy látszik felborult a jó és rossz...
2011. júl. 15. 19:06
 25/28 anonim ***** válasza:
33%
Régen 13 évesen a lányok már anyák voltak.... az megint egy nyomi kérdés, amit naponta feltesznek legalább öten. Olvass vissza, vagy csinálj amit akarsz. A hőbörgésből már jobban elegem van mint a 13 éves discóslányokból, akikből valamiért még sose láttam egyet se.
2011. júl. 15. 19:24
 26/28 anonim ***** válasza:
82%

Erről ez a vicc jut eszembe:

- Anya elmehetek ma bulizni?

- Na de lányom 13 évesen bulizni akarsz, anyád 26. születésnapjáról meg elfeledkezel?

2011. júl. 15. 19:42
 27/28 anonim ***** válasza:
59%

Erről ez a vicc jut eszembe:

- Anya elmehetek ma bulizni?

- Na de lányom 13 évesen bulizni akarsz, anyád 26. születésnapjáról meg elfeledkezel?

Ez így igaz,még "HA" viccnek is szánták. A gyerek a szülői viselkedésmintát látja és sajátítja ki magának.

2011. júl. 15. 22:59
 28/28 anonim válasza:
Vannak olyan esetek ahol nem a szülő hibája. Például találkoztam már olyan családdal akik teljesen normálisak voltak de a lány ilyen lett. Az anyja mindent megpróbált de nem sikerült neki ezekről a dolgokról lebeszélni a lányát
2016. nov. 7. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!