Miért ilyen ribancok a mai 13 éves kislányok? Még a tojáshely rajta van a fenekükön, de azért partyból-partyba!
Ez teljes mértékben a szülő hibája. A gyerekek nagy része egyáltalán nem lát otthon normális képet arról, hogy mik a valósi értékek, milyen a normális élet. A szülők sem tartanak semmiben mértéket, vagy nem dolgoznak és isznak, vagy annyit dolgoznak, hogy csak szenteste látják a gyerekeiket...aztán meg a tanárokat hibáztatják, hogy nem nevelik meg őket...anyuka meg apuka is félrefxxxr, a családnak semmi értéke.
Lehet, hogy régen is volt "generációs" különbség, de akkor nem is volt ilyen világ, nem kellett rettegni 8 után az utcán.
Én sem vagyok sokkal idősebb, de volt rendes szerető családom, jól éreztem magam otthon, sokat beszélgettünk, így semmi igényem nem volt arra, hogy az utcákat rójam éjszaka...csak ezt a szülők elfelejtik megteremteni...az OTTHONT
Erről ez a vicc jut eszembe:
- Anya elmehetek ma bulizni?
- Na de lányom 13 évesen bulizni akarsz, anyád 26. születésnapjáról meg elfeledkezel?
Erről ez a vicc jut eszembe:
- Anya elmehetek ma bulizni?
- Na de lányom 13 évesen bulizni akarsz, anyád 26. születésnapjáról meg elfeledkezel?
Ez így igaz,még "HA" viccnek is szánták. A gyerek a szülői viselkedésmintát látja és sajátítja ki magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!