Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen ribancok a mai 13...

Miért ilyen ribancok a mai 13 éves kislányok? Még a tojáshely rajta van a fenekükön, de azért partyból-partyba!

Figyelt kérdés
Aztán lehet csak én vagyok maradi...
2011. júl. 15. 18:31
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
32%
Nem mindegyik 13 éves ribanc!!!Én például 13 éves korom óta járok bulizni és nem vagyok ribanc ,barátom se volt mert tartom magam (: 15/L
2011. júl. 15. 18:42
 12/28 anonim ***** válasza:
64%
Hát való igaz, hogy több f*szt fogtak mint kilincset
2011. júl. 15. 18:43
 13/28 anonim ***** válasza:
57%
Nem lehet elég korán kezdeni XD
2011. júl. 15. 18:50
 14/28 anonim ***** válasza:
87%

Ez a "tojáshely" kifejezés tetszik nagyon, még ha elírás is (tojáshéjra gondoltál?). :D

Sajna a tinédzserek minden eszközzel próbálják siettetni a felnőtté válásukat. Ám ilyenkor leginkább arra gondolnak csak, hogy mi mindent tehet meg egy felnőtt, ha akar. A dolog másik oldala a felelősség rész viszont már nem nagyon érinti őket. A legerősebb minta számukra a kortárs csoport és többnyire azt látják, hogy a TÖBBIEK azt sugallják, akkor vagy menő, ha 13 évesen úgy élsz, mint egy 20 éves. Menő cuccok (lehetőleg drágák), feltűnő smink, (ami idősebbnek is mutat), buli beszámolók (még ha nem is igaz), minél előbb beszerezni egy pasit (gyorsan bejelölni a fészbukon, hogy KAPCSOLATBAN, kicsi szivecskével, vagy netán megadni azt, hogy "bonyolult", mert igaz, még csak fél órája tart, de még nem derült ki mi a francot is lehet a helyzettel kezdeni) és olyanná válni, mint a többiek. Aki nem vágtázik ezerrel, az unalmas, ciki és kirekesztett lesz. Legalábbis nem a legmenőbbek közé fog tartozni. Ennyi aggyal még nem fogják fel, hogy az ő választásuk is lehetne, hogy ők maguk mit tartanak menőnek. Sokan emlegetik a média nyomását, ahonnan szintén ez folyik orrba szájba. Ennek ellensúlyozására sokszor nagyon kevés az odaadó, netán szigorú nevelés. Esetleg a szülő saját tapasztalatának a megosztása a gyerekkel.

Másrészt a bulizó kislányok még nem feltétlenül ribancok is. Persze több rá az esélyük, hogy azzá válhatnak. Ne felejtsük el azonban, hogy a tinik nem csak kislányokból állnak. Ott a csomó srác is, akik szintén már nem tudják, hogyan kerüljenek középpontba. 13 évesen még nekik sem a party az optimális helyszín tapasztalatszerzésre. Egyik a másiknak akar megfelelni, kevés az egyéniség.

2011. júl. 15. 18:51
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mit keres egy 13-15 éves buliban?Miért iszik,pasizik? De hát ez egyre rosszabb a szülők meg le***rják őket,kiélt ribik lesznek 20 éves korukra,és sajna ez a többség.
2011. júl. 15. 18:51
 16/28 anonim ***** válasza:
84%

A válasz megírásának időpontja: ma 18:42

Nem,nem mindegyik az...Én pl.13 évesen még bőven playmobileoztam és legóztam... :)

Igaz ez 20 évvel ezelőtt volt :D De már akkor is voltak az ismerősi körömben olyan 11-13 éves kislányok akik diszkóról-diszkóra jártak hétvégente.

2011. júl. 15. 18:55
 17/28 anonim ***** válasza:
69%
Hát azért szerintem egy 13 évesnek még nem kell buliznia. Sétáljon a barátnőivel délután, max tinidiszkó 9-10 óráig, de semmi több. Egy 13 évesnek inkább azon kellene, hogy járjon az esze, hogy mégis milyen suliba akar továbbtanulni. És mindet úgy mondom, hogy 18 éves vagyok.
2011. júl. 15. 18:55
 18/28 anonim ***** válasza:
76%

Nézz körül az oldalon, mi folyik itt. Úgy állnak hozzá, hogy akkor is megcsinálják, ha tilos, mert mit tudnak utólag a szüleik csinálni? Semmit.

Nincs előttük se szülőnek, se tanárnak tekintélye, mellé még el kell ismerni, hogy soha nem volt ekkora szexuális szabadosság, mint most.

Sok ennyi idős iszik, cigizik, szexel, de b.ik tanulni, lusta, és még ők sírnak, hogy milyen köcs.ögök a szüleik.

Megteszik mert megtehetik.

Mi annak idején kaptunk volna ennek már a tizedéért egy akkora pofont, hogy körmérkőzést játszanak a fogaink a bentmaradásért, és fel se merült volna, hogy bosszúból elrohanjunk feljelenteni a szüleink, vagy megszökjünk és hetekig a pasinknál aludjunk. És nem azért, mert nem volt pasink.

2011. júl. 15. 18:57
 19/28 anonim ***** válasza:
Utolsó nagyon jól megfogalmaztad. Tökéletesen egyetértek. 18/L
2011. júl. 15. 18:59
 20/28 anonim ***** válasza:
0%

nem tudom h h lehet a 13 éves lányokat ribancnak hívni?! ők azért még bőven gyerekek..

az pl h buliznak..csak is a szülei hibája.

2011. júl. 15. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!