Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan viselkedjem...

Szerintetek hogyan viselkedjem? (többi lent)

Figyelt kérdés

A barátommal nagyon régóta együtt vagyunk, de az ő barátaival nem annyira értek szót. Előző bnője is lehet az oka, hiszen a lányok az mellett állnak, engem utálnak. (volt nőjével is kerültem már konfliktusba.. :D)

Nem tudom hogyan viselkedjek, egyszer úgy érzem, hogy tök jó lenne velük jóba lenni, máskor meg a hátam közepére se kívánom őket. Persze van pár ember akivel kijövök, de többször volt már összetűzésem is. Nemsokára megyünk egyikük szülinapjára, sokat gondolkoztam, hogy ott mit csináljak. Sz*rjam le őket, és igyak sokat, úgy lehet el bírom őket viselni, vagy lenne téma.. vagy pedig.. más lehetőséget nem nagyon tudok elképzelni...

Ja és amióta együtt vagyok a barátommal azóta ő nem nagyon van evvel a társasággal, néha futunk csak össze velük.

Légyszi segítsetek! :(

19/l

2011. júl. 15. 17:05
 1/2 pelgrim ***** válasza:
Vajon miért mennél valakinek a szülinapjára, ha a 'hátad közepére se kívánod' ?
2011. júl. 16. 10:59
 2/2 A kérdező kommentje:

mert pl ő mindig normális volt velem x)

de köszi az értelmes választ :))

2011. júl. 16. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!