Egyes emberek szerint a tetoválással miért nem lehet kifejezni önmagunkat?
Úgy gondolom, hogy nem egy tetoválással fejezed ki magad. Számodra az a tetoválás felidézi a gyermekkorodat, a készülődést, egy csomó emléket.
De ebből mit lát a többi ember?
Szerintem nincs igazad utolsó. Én is akarok majd tetkót( majd ha lesz rá pénz) és nem azért mert az hú de menő, hanem mert olyan a motívum amit akarok, ami nekem nagyon sokat jelent. Nem azt akarom, hogy a többi ember lássa, hanem hogy valamilyen módon megörökíthessem, és az az emlék/történet mindig velem legyen. És ha 80 évesen ránézek a ráncos bőrömre, amin ugyan megfakult az a motívum, akkor is eszembe jusson, hogy mi történt és mit éreztem akkor. Hogy 80 évesen is minden nap emlékezzek arra, hogy bíznom kell magamban. Akkor is, ha már nem lesz az olyan szép.
És ha egy férfinek azért nem fogok kelleni, mert tetoválás van rajtam, akkor így jártam. Majd keresek olyat, aki elfogad ilyennek. (Nagyon nagy révhit, hogy akinek tetkója van, az nem normális, és mindenféle bűnöző.)
Kat von D ről meg annyit, hogy neki ez a szakmája, elvárható, hogy szénné legyen varrva. Senki sem megy szívesen egy olyan tetoválóművészhez, akinek nincs tetkója. Ez olyan mintha olyan kőművessel építtetnéd a házad, aki egy összedőlt kunyhóban él. Ha már a sajátját sem tudja megcsinálni, miért bíznád rá a sajátodat - alapon.
En nem mondom, hogy mindenki divat tetkot csinaltat, csak az emberek ugyis altalanositani fognak, mert a tetkosok 80%-anak valami hulye tetkoja van, amit ugyis megban, aztan a tobbieket is oda fogjak sorolni.
Kat von D-vel meg semmi bajom. En jomagam is neztem neha a musorat, pedig nem erdekelnek a tetovalasok, de nagyon nagy muvesz.
Nem arrol van szo, hogy nincs igazam. Ez egy velemeny, ahogy a te irasod is egy velemeny. Nincs olyan, hogy valakinek igaza van vagy nincs igaza ebben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!