Tetoválással (takarható helyen) lehet valaki orvos?
tulajdonképpen saját magad meg is válaszoltad a kérdést.
kórházakban sokszor látok orvost és más eü dolgozót, akinek "nyilvános helyen" van tetoválása(alkar pl), mégsem zavar senkit.
figyelj
a fogorvosom, aki szerintem és mások szerint is jó munkát végez, pl nem csináltatta meg a fogait szépen. tiszta kusza a szájában minden, és hiányzik is több foga.
elég viccesen hangzik, de ez van.
pedig az egész családja fogorvos, azt mondja csak a saját munkájában bízik..:)
mégis rengetegen járnak hozzá.
Te tényleg orvostanhallgató vagy?
Remélem nem kerülök a kezeid közé, mert nagyon nem szeretem az ilyen aggodó, mindent túllihegő dokikat :)
Ha jó a doki akkor tőlem az arca is lehet tetovált
Egy mentősorvos azért rúgták ki a munkahelyéről,és azért nem tud orvosként praktizálni,mert tetoválása van..De neki szinte mindenhol,és nagyon feltűnő. Olyan tetovált ember akit ha először látnak esetleg meg is ijednek a betegek.(volt a TV-ben is róla szó)
Engem személy szerint nem zavar ha van tetoválása az orvosnak/nővérnek ha jól végzi a munkáját. Ha megműtenének,és kezelés végén úgy megyek haza a kórházból,hogy szinte hálás vagyok a dokinak,hogy meggyógyított,aki nem egy vágóhídi malacnak tart akin lehet kísérletezni,aki még tudja,hogy aki tőle kér segítséget az ember,,,nos felőlem teljes tetoválásban is pompázhatna...
De a kérdésedre a válasz:
Ha nem feltűnő helyen,és nem irritáló a tetoválás akkor szerintem soha nem lesz ebből problémád..A munkádat végezd jól...Jobban mondva ha egyszer orvos leszel ,akkor legyél olyan orvos akihez szívesen mennek a betegek mert 100%-ban megbíznak benned..
köszi a válaszokat. mindenképpen orvos akarok lenni idehaza(főleg a mentőzés) és jól is akarom végezni a munkám. ennél több tetoválást nem szeretnék. kicsit tartottam attól, hogy ha ezt látják akkor nem tudom azt a munkát végezni, amit szeretnék, mert felelőtlennek, komolytalannak bélyegeznek meg, pedig a tanulmányaim a legfontosabbak és hogy amit csináljok azt a lehető legjobban csináljam.
mégegyszer köszönöm a válaszokat, most már bátran megcsináltatom!
Ha takarható helyen van, akkor nincs semmi gond. Inkább azokkal van "baj", akiknek az arca is ki van varrva...
Mert az orvosi tevékenységez hozzátartozik a "kulturált, ápolt megjelenés", talán belgyógyászat bevezető előadáson lőtték el ezt a mondatot.
Mert így könnyebb elnyerni a beteg bizalmát ill. a beteg is úgy érzi, hogy jobb kezekben van, ha egy "rendes", ápolt, fehér köpenyes orvos van a rendelőben, nem pedig egy rövid gatyás, szétvarrt fesztiválarc. (Pedig az utóbbinak is lehet ugyanolyan vagy akár jobb a szaktudása).
Gondolj csak bele, hogy ha ne adj' Isten te sürgős ellátásra szorulnál, akkor a fentebb említett két orvos közül melyiket szeretnéd, hogy ellásson?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!