Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik a legnagyobb tanúlság...

Melyik a legnagyobb tanúlság amit az életedben megtanúltál?

Figyelt kérdés

Kort léci...

en meg tanúltam egyrészt hogy a közmondás igaz: "madárt a tollairól, embert barátáról ismerik meg", és ezen kapcsán azt is hogy pénz jön és megy, de okosan kell vele bánni..

valami ilyesmi

2011. júl. 10. 00:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Én azt tanultam meg, hogy az életben csak saját magamra számithatok.És hogy ne bizzak meg rögtön minden emberben.

Illetve azt, hogy nem létezik olyan, hogy lehetetlen.Ez csak a gyengék kifogása.

2011. júl. 10. 11:06
 22/25 anonim ***** válasza:

Hogy az ember többre viszi, ha tud helyesen írni.

*tanulság, megtanultál, légyszi

A tanulni rövid i, még akkor is, ha te hosszúval mondod. Madarat, nem pedig madárt. Akkor madárt, ha az valakinek a neve, pl: Madár Géza, akkor Madárt.

Megtanultam, hogy barátok nélkül is lehet élni, de az nem igazi élet. Azt, hogy segíthetnek neked mások, de ha magad nem teszel a sikerért, akkor úgy sem jön össze.

2011. júl. 10. 14:57
 23/25 anonim ***** válasza:
Amit el akarsz érni, azt érd el magad, ne mástól várd a dolgokat (főleg ne az államtól)
2011. júl. 10. 15:03
 24/25 anonim ***** válasza:

Mindig változhatsz, nincs olyan, hogy egy ember már nem változik, (ha akarja akkor tud)

Az egy fecske nem csinál nyarat teóriát szeretném a jövőben megdönteni, mert gyűlölöm ezt a szólást, és hülyeségnek tartom.

2011. júl. 10. 23:49
 25/25 anonim válasza:

Néha légy bolond, egy kicsikét!

Elrepül úgy a szürke gond,

Derül az ég.

Van abba valami báj,

Hogyha kacag a máj.

Szárnyal a kedv, mint a kacsamadár!

Légy vidám, vagány akár egy srác!

Fújd meg a tülköt ,trombitálj, valamit játssz!

Ha baj van mégse legyen soha kedélyed lőporos,

Ne is figyelj oda, mint mond egy főokos!

Szerintem az bolond, ki téged mindezért paprikajancsinak mond.

2011. júl. 18. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!