Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik a legnagyobb tanúlság...

Melyik a legnagyobb tanúlság amit az életedben megtanúltál?

Figyelt kérdés

Kort léci...

en meg tanúltam egyrészt hogy a közmondás igaz: "madárt a tollairól, embert barátáról ismerik meg", és ezen kapcsán azt is hogy pénz jön és megy, de okosan kell vele bánni..

valami ilyesmi

2011. júl. 10. 00:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. +1
2011. júl. 10. 01:37
 12/25 A kérdező kommentje:

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye

lehet hogy cik részemröl de nem értem igazán ezzel mire céloznak...

Ha valaki eltudná mesélni mit értetek ezzel..

2011. júl. 10. 02:01
 13/25 anonim ***** válasza:
Ne tedd meg azt a szívességet ennek a nyomorult világnak, hogy rosszul érzed magad benne.
2011. júl. 10. 02:09
 14/25 anonim ***** válasza:
semmit ehhez hülye vok
2011. júl. 10. 02:25
 15/25 anonim ***** válasza:

Kutyából nem lesz szalonna.

36F

"...Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye

lehet hogy cik részemröl de nem értem igazán ezzel mire céloznak...

Ha valaki eltudná mesélni mit értetek ezzel.."

Igazából Konfucius "Ha sötét van ne átkozódj, hanem gyújts egy gyertyát" modern némileg átszerkesztett változata.

Arra az esetre szól ha valaki mindenkit hibáztat csak ép magát nem holott őmaga a problémája oka.

2011. júl. 10. 03:17
 16/25 anonim ***** válasza:

bocsánat hogy angolul lesz, de így hallottam én is és így hangzik jól. :) szóval a legfontosabb: Don't take any wooden nickels - magyarul soha ne add magad kevesebbért mint amennyit érsz

és Always have something to look forward to - mindig legyen célod az életben.

2011. júl. 10. 05:14
 17/25 anonim ***** válasza:
73%

A cigi olyan mint a hörcsög.

Teljesen ártalmatlan, amíg nem veszed a szádba és nem gyújtasz rá. :)

2011. júl. 10. 05:59
 18/25 anonim ***** válasza:

ha rút vagy, fogd rá a tükörre (én így olvastam, de persze ne fogd rá a tükörre)

ha valaki férget csinál magából, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.

mindenki a saját hülyeségeit, és a saját hülyeségekre való hajlamait szidja a másik emberben.

amit másban szidsz, hatványozottan megvan benned.

ha a házastársadtól elválsz (akár ő hagy el téged, akár fordítva), engedd el, ne haragudj rá, ne emlékeztesd magad a múltban történt rosszakra, magaddal teszel jót.

2011. júl. 10. 07:21
 19/25 anonim ***** válasza:
Én azt tanultam meg, hogy "ahogy lesz, úgy lesz!". Tökmindegy, hogy az ember tervezget-e, mit vár, akármit csinál, úgyis úgy lesz ahogy lesz! Ezért nem érdemes túl sok időt a tervezgetéssel meg a jövőbe nézéssel foglalkozni. Ha úgy kell lennie ahogy szeretnéd, akkor úgyis úgy lesz, ha meg nem, akkor úgyse. Valahogy meg úgyis lesz, mert olyan még sose volt, hogy ne lett volna sehogy.
2011. júl. 10. 08:57
 20/25 anonim ***** válasza:
Ami túl szép ahhoz hogy igaz legyen az valószínűleg nem az.
2011. júl. 10. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!