Melyik a legnagyobb tanúlság amit az életedben megtanúltál?
Kort léci...
en meg tanúltam egyrészt hogy a közmondás igaz: "madárt a tollairól, embert barátáról ismerik meg", és ezen kapcsán azt is hogy pénz jön és megy, de okosan kell vele bánni..
valami ilyesmi
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
lehet hogy cik részemröl de nem értem igazán ezzel mire céloznak...
Ha valaki eltudná mesélni mit értetek ezzel..
Kutyából nem lesz szalonna.
36F
"...Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
lehet hogy cik részemröl de nem értem igazán ezzel mire céloznak...
Ha valaki eltudná mesélni mit értetek ezzel.."
Igazából Konfucius "Ha sötét van ne átkozódj, hanem gyújts egy gyertyát" modern némileg átszerkesztett változata.
Arra az esetre szól ha valaki mindenkit hibáztat csak ép magát nem holott őmaga a problémája oka.
bocsánat hogy angolul lesz, de így hallottam én is és így hangzik jól. :) szóval a legfontosabb: Don't take any wooden nickels - magyarul soha ne add magad kevesebbért mint amennyit érsz
és Always have something to look forward to - mindig legyen célod az életben.
A cigi olyan mint a hörcsög.
Teljesen ártalmatlan, amíg nem veszed a szádba és nem gyújtasz rá. :)
ha rút vagy, fogd rá a tükörre (én így olvastam, de persze ne fogd rá a tükörre)
ha valaki férget csinál magából, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.
mindenki a saját hülyeségeit, és a saját hülyeségekre való hajlamait szidja a másik emberben.
amit másban szidsz, hatványozottan megvan benned.
ha a házastársadtól elválsz (akár ő hagy el téged, akár fordítva), engedd el, ne haragudj rá, ne emlékeztesd magad a múltban történt rosszakra, magaddal teszel jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!