Fiúk, ti összeházasodnátok néger lánnyal? Ha igen, miért, ha nem, akkor miért nem?
Ez a kérdés azért jutott eszembe, mert hallottam arról, hogy néger fiúk szívesen házasodnak össze európai lányokkal, és felmerült bennem a kérdés, hogy ez mennyire igaz fordítva.
Szerintetek van-e annak előnye, ha egy európai fiú összeházasodik néger lánnyal?
Üdv: 29/L
A jó Istenért nem bírt senki válaszolni szegénynek? Lassan harminc éves villamosmérnök vagyok, a feleségem egy egy évvel fiatalabb nálam, tolmács, fekete, Kenyában született, kenyai keresztény. A közös lányunk négy hónapos. Nagyon ritkák a vegyesházasságok, de még ritkább a fehér férfi-fekete nő felállás és ennek az az oka, hogy nagyon kevés nálunk a bevándorló és azok 90%-a is férfi.
Annál inkább vagyok viszont boldog, hogy ebbe az elenyésző kisebbségbe tartozom, ugyanis megtaláltam a lányban azt, akire mindig is vágytam és örülök, hogy ő a feleségem és a lányom anyja.
Amit viszont és ezt mint egy fekete nő férje mondom két jelenséget veszélyesnek tartok:
I. a különcködést, azaz ne alakuljon ki Budapesten néger közösség, New York-ban magyar közösség, satöbbi, ha önként elhagyod a hazád (szerelem, munka, tanulás stb. miatt) illeszkedj be és barátkozz, ismerkedj a helyiekkel, mint ahogy a feleségemnek is magyar kollégái, barátai vannak és már nagyon szépen tud magyarul.
II. a feleségemnél jobban szerintem senki nem gyűlöli Fekete Pákót, ha meglátja a tévében kimegy a szobából és fél óráig szidja. (Aranyos olyankor (:) De komolyra fordítva a szót, az az ember a primitív "zenéivel" többet ártott a feketéknek Magyarországon, mint bármelyik szélsőjobbos politikus az országban. Egyszerűen lejáratta a saját "fajtársait".
Az utolsó kommentelő kommentjét törölni kellene, mert gyűlöletkeltő.
Annyi kommentet kitöröltek már a különböző kérdésekből, ezt a kommentet, amit az utolsó írt, miért nem törlik ki?
Üvd.
Az utolsónak üzenem, hogy nem vagyok perverz állat, legfeljebb te vagy beteges, hogy le akarsz lőni engem, miközben feleségem és gyerekem van. Mi abban a perverzió, hogy a nő, akit szeretek afrikai? Ugyanolyan ember, mint mások, nálad pedig biztosan különb...
És szeretem őt, és ne küldj el, se engem, se őt, se a lányunkat Afrikába, mert Magyarországon élünk. Én ide születtem, a lányom ide született, a feleségem pedig imád itt lakni, még ha a születési hely rovatnál Kenya is van az útlevelében.
Én nem házasodnék össze néger nővel. Egyrészt, mert nem hasonlítanának rám a mulatt gyerekeim, másrészt mind feketehajú, sötétbarna szemű, sötétbőrű gyerek lenne, senki se gondolná, hogy én vagyok az apjuk.
Nem tetszenek a néger nők, a Kelet-ázsiai nőket szépnek tartom, de velük sem tudnám elképzelni a családalapítást.
Végülis ha már fehérnek születtem, fehér nővel illik összeházasodnom, hiszen egy fehér férfi csak egy fehér nővel tud fehér gyerekeket nemzeni.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!