Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyi volt a leghosszabb...

Mennyi volt a leghosszabb idő, amíg nem kommunikáltatok a legjobb barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
Én már több, mint 1 éve nem is beszéltem a legjobb barátnőmmel :-( 5 évig éjjel-nappal együtt voltunk, vagy legalábbis telefonon beszéltünk. Aztán történt valami...megismerkedett egy sráccal, aki miatt teljesen kifordult magából. A többi barátnője ezt tolerálta, én aki állítólag a legjobb voltam, többször szóltam neki amiatt, hogy pl. egész nyáron nem tudott velem leülni egy kávéra. A srácra mindig volt ideje, pedig megalázta őt és szinte naponta szakítottak. Nekem nagyon hiányzik a barátsága, mindenről tudtunk egymással beszélni de egyik napról a másikra megszüntette velem a kapcsolatot. Volt valakinek hasonló esete, ami jól végződött?
2011. júl. 3. 12:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

13:32 vagyok

Sajnos én ennek ellenére is nehezen tudok tőle elszakadni, de közölni vele problémát nem lehet, már csak azért sem, mert tényleg nem érdeklik a bajaim (plusz még ott van az is, hogy hihetetlenül egocentrikus - nem egoista, egocentrikus -, és így egyébként is lehetetlen rávenni, hogy más szemszögből lásson bármit is).

Egyszer közöltem vele életemben, hogy jó lenne, ha változna, fél éves összeveszés lett belőle (valószínűleg én készültem ki jobban, három hónapig a padlón voltam), aztán ő jött kibékülni, és most megint itt tartunk.

De attól félek, hogy ha megint összeveszünk, akkor én ugyanúgy ki fogok akadni, mint anno.

18/L

2011. júl. 3. 14:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Éretlen vagy. Tudod a barátnőd nem veled fog összeházasodni, családot alapítani. Persze lehet nem is ezzel a pasival de attól még a párkapcsolat előrébb van mint a barátság. Ez van. Ahogy nő az ember erre rájön.
2011. júl. 3. 17:12
 13/13 anonim válasza:
100%
Mi egy évig nem beszéltünk 10 évnyi legjobb barátság után. Általános után anyukájával külföldre költözött 2 évig, és ezidő alatt ő is, én is megváltoztunk. Miután hazajöttek végleg, lett egy barátja, akiről hónapokig nem tudtam, majd pedig hazudott is kettőjükkel kapcsolatban (amit mellesleg a sráctól tudtam meg), ekkor vártam volna, hogy felhívjon, esetleg próbálja megmagyarázni, de sajnos nem tette, úgyhogy akkor egy év szünet következett. Mára sikerült eljutnunk addig, hogy szüli-, és névnapokkor felköszöntjük egymást, de semmi több. Nem tudnék újra megbízni benne :(
2011. júl. 3. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!