Van még itt olyan aki sosem volt nyaralni?
Figyelt kérdés
Pedig megtehetnénk, hogy elmenjünk, de apu inkább dolgozni megy... Soha nem voltam még külföldön. De még az az országba sem vitt el minket sehova. Egy kezemen meg tudom számolni hányszor voltam Budapesten. A suliban is tök ciki lesz majd amikor mesélni kell a nyári élményeinkről meg a nyaralásról.2011. júl. 1. 19:10
11/11 anonim válasza:
Egyszerűen nem értem meg az ilyen embereket, a pihenés mindenkinek jár, és ha ezt egy másik helyen tölti, akkor feltöltődve tud újra munkába állni, ezért kell a nyaralás.
A pénzügyekről, meg csak annyit, hogy akkor minden pénzem összeteszem, nem költök hülyeségekre, nem eszek sokat, és drága ételeket, csak hogy elmehessek nyaralni, mert nekem az fontosabb, minthogy minden nap tele egyem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!