Van még itt olyan aki sosem volt nyaralni?
Figyelt kérdés
Pedig megtehetnénk, hogy elmenjünk, de apu inkább dolgozni megy... Soha nem voltam még külföldön. De még az az országba sem vitt el minket sehova. Egy kezemen meg tudom számolni hányszor voltam Budapesten. A suliban is tök ciki lesz majd amikor mesélni kell a nyári élményeinkről meg a nyaralásról.2011. júl. 1. 19:10
1/11 anonim válasza:
Táborba nem tudsz menni? Egy jó tábor felér egy nyaralással.
2/11 anonim válasza:
én is igy vagyok vele a különbség annyi,hogy sajna nekünk pénz nincs rá:S
de azért mi a barátnőimmel jól elhülyülünk és arról tudunk beszélni suliba is
3/11 anonim válasza:
De miért is kéne feltétlen, hogy apukád vigyen ide-oda?
Utazz el a tesóiddal, anyukáddal a nagyszüleidhez. Vagy barátokhoz, akkor is nyaralás, ha csak a szomszéd kerületben/faluban laknak. Meg persze utazzanak ők is hozzád! Menj el iskolai táborba, edzőtáborba, akármi!
Rengeteg lehetőség van, ha jól álltok anyagilag, akkor még több! És máris lesz nyári élményed.
4/11 A kérdező kommentje:
Táborba nem szívesen mennék.
Apu nélkül nem lenne igazi a nyaralás.
2011. júl. 1. 19:16
5/11 A kérdező kommentje:
A Balatontól csak 1 órányira lakunk kocsival. De még oda is csak fél napokra megyünk és akkor sem fürdünk...
2011. júl. 1. 19:20
6/11 anonim válasza:
Ja hát ha igényeid vannak... mi a baj egy táborral?
7/11 anonim válasza:
Én még soha nem voltam, nem tudom milyen, így nem is hiányzik!
8/11 anonim válasza:
Megtehetnétek de apukád inkább dolgozni megy?? Még ha az ember szereti is a munkáját, normális esetben akkor se választja a melót a gyerekei helyett.
9/11 anonim válasza:
menj el vonattal a Balatonra, de apukáddal mi itt nem tudunk mit kezdeni.
10/11 anonim válasza:
Én, de nem hiányzik. Nem szeretek távol lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!