Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha senki nem...

Mit tennél, ha senki nem szólna meg, és azt csinálhatnál, amit akarsz?

Figyelt kérdés

...vagy ha te lennél a Földön az egyetlen ember (tegyük fel, hogy élveznéd, és nem esnél mély depresszióba)? Minden, amiről eddig ábrándoztál, de eddig nem merted megtenni? VAGY: ha a szüleitekkel éltek, mit nem tehettek meg, mibe szólnak bele?

Elég tág a téma, remélem értitek, mire akarok kilyukadni. Vajon miket csinálnának az emberek, ha semmi nem gátolná őket a szabadságban?

Én összeírtam pár dolgot...

1. ha nem lenne senki, aki a fürdőszobára vár, akkor vennék egy nagy, habos, illatos fürdőt mindenféle vacakkal. pl. fürdősóval, olajjalmeg nemtommikkel. Vennék ilyen fürdőgyöngyöket is, éspoénból szétdobálnám a fürdőszobában.

2. Sütnék vagy száz palacsintát, és egyedül enném meg az összeset.

3. ha nem lenne senki, aki röhögne rajtam, akkor felvennék egy menyasszonyi ruhát, és abban mászkálnék egész nap (nyugi, lány vagyok)

4. Kifosztanék egy játékboltot.

5. Felcipelnék mindenféle macskát a lakásomba, és ellennék velük.

Stb... Ehhez hasonló ötleteket várok!

(ne mondjátok, hogy ti nem szoktatok ilyenekről ábrándozni...)

2011. júl. 1. 18:33
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Kocsit én is vezetnék, bár nem tudok - de ha nem lenne senki az utcákon, mi bajom lehetne? Nem mennék gyorsan. Elkocsikáznék az állatkertbe, és bemásznék az állatokhoz (az oroszlánhoz, meg ilyenekhez nem...). Úszkálnék egyet a fókákkal, biztos örülnének neki.

Amúgy én még a szüleimmel lakom, szóval nincs olyan nagy szabadságom, de ha nem lennének itt, akkor kiengedném a tengerimalacomat, és megengedném, hogy oda menjen, ahova akar. Előtte persze elraknék minden veszélyes dolgot. Vagy összeraknék neki egy nagyobb ketrecet, mindenféle extrával - anyámék helyhiány miatt nem örülnének neki, de ha egyedül élnék, nem számítana. És vennék neki egy társat is.

Vennék finom likőrt is, és nem spórolnék vele, hanem egybe meginnám az egészet.

Minden nap másik szobában aludnék.

Csinálnék magamnak valami brutális sminket, meg frizurát, és abban mászkálnék.

Ha nemcsak otthon, hanem az egész világon lennék egyedül, egy ékszerboltot is kifosztanék, gazdagnak érezném magam. Bemennék egy kozmetikai szalonba is, és mindenféle rúzst, szemfestéket kipróbálnék.

Ja, és összeszednék egy csomó strandos cuccot, matracokat meg ilyeneket, és egyedül elfoglalnám az egész strandot.

2011. júl. 2. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!