Ha az egész parlamenttel azt csinálhatnál, amit akarsz, akkor mit tennél?
Nem az ország irányítására gondoltam, hanem hogy ilyenekre:
-Matek érettségi írása felsőfokon
-A kincsem parkba vinni őket és kutyák előtt kell futni
meg hasonlók.
Mit csinálnál?kínzás is lehet.
Van jobb.
80 000 és elküldeném őket dolgozni,amiből meg is kellene élniük!
Beköltöztetném őket egy igazi lakótelepre, mondjuk egy 37 négyzetméteres panelba. Minimálbért adnék nekik, aztán éljenek, ahogy tudnak. Az már csak természetes lenne, hogy minden reggel 8-ra benn kellene lenniük a Parlamentben, délben fél órás ebédszünet (kajajeggyel, menzával), ezt le kellene dolgozniuk, elvégre az ebédszünetet nem fizetjük. Tehát, min. fél ötkor indulhatnának haza, bkv-val. Túlórapénz nincs.
Ha valaki feláll, hogy ő kivonul és ezáltal nem dolgozik, végérvényesen kirúgnám.
Szerintem ez kínzás, szerintük élet. Pedig milyen sokan teszik ezt nap, mint nap, amit leírtam. Aztán örüljön a hülye, hogy van hol dolgoznia... :S
Elküldeném őket egy lakatlan szigetre,ami cápákkal van körülvéve, hogy szívják ugyanúgy egymás vérét, mint a mienket egy falat gilisztáért.
Vagy a nyócker kellős közepébe raknám őket egy putriba, és havi 20 ezer forintot kapnának. Az t is csak azért, hogy azért mégis valami jelképes dolog legyen, amiből félretehetnek maguknak egy szebb jövő reményében :DDDDD
Ők is ezt teszik velünk nem?
Min is kellene elgondolkodni?
Ezeknek a nagy része inkább poénos mint igazság boncolgató.
Persze az még ezután jön ,törvényes lesz és remélem nem fognak nevetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!