Ha bármit csinálhatnál egy napig mi lenne az?
Én is azzal lennék, akit szeretek, egy olyan réten, ahol se közel se távol egy lélek sincsen, senki nem zavarna. Lenne ott egy kis faház, tavacska, és a kedvenc ételeinket ennénk. Este együtt aludnánk az ágyba, szorosan összebújva. És egész nap együtt lennénk, beszélgetnénk, meg amit csak szeretne csinálni, csak attól félek, nem tudnám abbahagyni az ölelését.
A kinézetem meg olyan lenne, amiről mindig is álmodtam, vékony, formás, szép arcú, rövid, fekete haj, kék szem.
És Te, kérdező, mit csinálnál, kivel? :)
mivel nincs pasim ezért nem mennék olyan kis aranyos romantikus helyekre.. így inkább felülnék egy magángépre, vkivel kiugranék ejtőernyővel, elmennék mindenhova és lefotóznám, aztán zárásként a napot befejezném egy jó kis bulival :D
személyiségem, külsőm maradna ugyanez hiszen ez vagyok én és ha bármit megtehetnék akkor hadd legyek már igazán saját magam :D mért te kérdező hol,kivel,mit, változtatnál magadon?
minden pasival lefeküdnék aki bejön.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!