Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha bármit csinálhatnál egy...

Ha bármit csinálhatnál egy napig mi lenne az?

Figyelt kérdés
Kivel lennél? Hol? Mit csinálnál? Milyen lenne a személyiséged? Hogy néznél ki?
2011. szept. 17. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
én én lennék és azzal tölteném a napomat akit igazán szeretek :)
2011. szept. 17. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Elözö válaszolo. Most télleg miért azzal kellene lennem akit szeretek? máskor is lehetek vele ha másnem karácsonykor :)
2011. szept. 17. 17:01
 3/7 Dick Esmen ***** válasza:
A szerelmemmel,egy tisztáson,beszélgetnék és szeretkeznék vele.Ilyen lenne a személyiségem mint most és a kinézetem is.
2011. szept. 17. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is azzal lennék, akit szeretek, egy olyan réten, ahol se közel se távol egy lélek sincsen, senki nem zavarna. Lenne ott egy kis faház, tavacska, és a kedvenc ételeinket ennénk. Este együtt aludnánk az ágyba, szorosan összebújva. És egész nap együtt lennénk, beszélgetnénk, meg amit csak szeretne csinálni, csak attól félek, nem tudnám abbahagyni az ölelését.

A kinézetem meg olyan lenne, amiről mindig is álmodtam, vékony, formás, szép arcú, rövid, fekete haj, kék szem.

És Te, kérdező, mit csinálnál, kivel? :)

2011. szept. 17. 17:45
 5/7 hümi ***** válasza:

mivel nincs pasim ezért nem mennék olyan kis aranyos romantikus helyekre.. így inkább felülnék egy magángépre, vkivel kiugranék ejtőernyővel, elmennék mindenhova és lefotóznám, aztán zárásként a napot befejezném egy jó kis bulival :D

személyiségem, külsőm maradna ugyanez hiszen ez vagyok én és ha bármit megtehetnék akkor hadd legyek már igazán saját magam :D mért te kérdező hol,kivel,mit, változtatnál magadon?

2011. szept. 17. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:
kedves 17:01 nem mindenki olyan szerencsés, hogy azzal lehessen akit igazán szeret... sajnos :(
2011. szept. 17. 20:40
 7/7 anonim ***** válasza:
10%

minden pasival lefeküdnék aki bejön.

19L

2011. szept. 18. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!