Mit tennél, ha senki nem szólna meg, és azt csinálhatnál, amit akarsz?
...vagy ha te lennél a Földön az egyetlen ember (tegyük fel, hogy élveznéd, és nem esnél mély depresszióba)? Minden, amiről eddig ábrándoztál, de eddig nem merted megtenni? VAGY: ha a szüleitekkel éltek, mit nem tehettek meg, mibe szólnak bele?
Elég tág a téma, remélem értitek, mire akarok kilyukadni. Vajon miket csinálnának az emberek, ha semmi nem gátolná őket a szabadságban?
Én összeírtam pár dolgot...
1. ha nem lenne senki, aki a fürdőszobára vár, akkor vennék egy nagy, habos, illatos fürdőt mindenféle vacakkal. pl. fürdősóval, olajjalmeg nemtommikkel. Vennék ilyen fürdőgyöngyöket is, éspoénból szétdobálnám a fürdőszobában.
2. Sütnék vagy száz palacsintát, és egyedül enném meg az összeset.
3. ha nem lenne senki, aki röhögne rajtam, akkor felvennék egy menyasszonyi ruhát, és abban mászkálnék egész nap (nyugi, lány vagyok)
4. Kifosztanék egy játékboltot.
5. Felcipelnék mindenféle macskát a lakásomba, és ellennék velük.
Stb... Ehhez hasonló ötleteket várok!
(ne mondjátok, hogy ti nem szoktatok ilyenekről ábrándozni...)
amennyiben eltűnne az emberiség és teljesen egyedül lennék a földön ember akkor talán egyetlen dolgot csinálnék.Várnám a halált ,hogy végre vigyen magával engem is ,ha már mindenki meghalt eltűnt akit szeretek/szerettem
Hogyha azt tehetnék amit szeretnék teljesen bűntetlenűl és anyagi dolgok nem számítanának akkor első körben a mostani ház alá építenék egy "atombunkert" mondjuk 30 méter mélyen valami szuper biztonságos bejárattal amit senki nem tudna kinyitni csak akinek van bejárása.
Ezenfelül szívesen tölteném a napot barátnőm mellett nyaralásból nyaralásba vándorolva.
Végül egy teljesen megvalósíthatatlan dolog:Szeretnék én lenni isten az univerzumban ,hogy minden tudást minden titkot tudhassak és kiirtsam a gonoszságot az emberekből és végre béke legyen mindenhol ,szeressék egymást az élőlények ,ha nem is minden faj legalább a saját fajtásakat ne bántsuk.
Mindegy is...Köszönöm ,hogy álmodozhattam egy picit:)
20:26 - mondom, tegyük fel, hogy élveznéd, hogy egyedül vagy. Nyilván senki nem lenne boldog egyedül, de ezt most hagyjuk, jó?
Én a teszkóban beleülnék egy bevásárlókocsiba, és tolatnám magam...
Kipróbálnék egy tonna féle tudatmódosító szert
Mindenféle egzotikus, izgalmas állatot tartanék
Bemennék pár luxushotel luxuslakosztályába dorbézolni, mondjuk a Burj-Al-Arabbal kezdve
De a vágyaim többségének vagy fizikai korlátai vannak, vagy a piszkos anyagiak, vagy én magam
Teletetováltatnám magam, fosztogatnék (játékboltot én is, örök gyerek vagyok belül :) ), beköltöznék egy szép nagy medencés házba (esetleg a tengerpart közelébe mennék egy ilyen házba), álmaim hapsija, ha nem szeret belém, magamra erőszakolnám valahogy, ha kell kikötözöm a szobámba :D , a betegségem miatt nem mehetek strandra, mert nem szép látvány és zavarna másokat (pikkelysömör) így elmennék csakazértis, mivel sok időm lenne, nem lenne dolgom írnék, rajzolnék, ami belefér, sellő ruhában úsznék delfinekkel... és még biztos lenne sok minden, de hirtelen ennyi van bennem. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!