Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kíváncsi vagyok idegenek...

Kíváncsi vagyok idegenek véleményére, csak mi látjuk ezt gáznak, vagy más szerint is az?

Figyelt kérdés
Adva van 4 ember, én a párom, és két haverunk (fiú) én lány vagyok, szóval a lényeg az, hogy már több mint 10 éve barátok vagyunk, együtt mentünk nyaralni, stb. Azt is tudni kell a srácok szinglik voltak, mindig mi hívtuk őket ide hozzánk, mert nekik nem volt saját lakás, de ez rendben is volt így, na most nekünk gyermekünk is lett, de ugyanúgy hívtuk őket, szinte semmi nem változott, az egyik srácnak lett barátnője, kb. egy éve tart, azóta soha nem hívtak ők magukhoz, mi hívtuk őket mindig, most meg elmentek 3 an nyaralni úgy hogy meg se kérdeztek minket esetleg mennénk e vagy mi, de még ha nem is nyaralni de egyszer se hívtak el magukhoz pedig azóta van saját lakás is, hát eléggé rosszul esik ez nekünk, és nem tudjuk most szóvá tegyük vagy ha maguktól nem veszik észre, akkor nem is érdemes erről tárgyalni velük...
2011. jún. 28. 13:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Valami hasonló jutott eszembe nekem is, mint az utolsó hozzászólónak. A baráti társaságotokban már eddig is ti voltatok a "felnőttek", ők meg a "gyerekek", hiszen ti kapcsolatban éltetek, lakásotok volt, evidens volt a számukra, hogy ti adtok.

Amióta gyereketek van, megint csak ti vagytok a "felnőttebbek", hiszen az egyik srác még csak most éli át, milyen is tartós párkapcsolatban élni.

Lehet, mindig is irigykedtek rátok, tudat alatt persze, hogy nektek már annyi éve megvan az a biztonság, amit a stabil kapcsolat és a saját lakás élménye nyújt - komplexusuk lett attól, hogy olyan sok éven át úgy érezhették, hogy nem tudják viszonozni azt, amit adtatok. Bár, az ember büszke lenne a lakására, és meghívná a barátait, hogy ha most már ő is tud valami hasonlót nyújtani, szóval... arra tudok csak gondolni, hogy úgy vannak vele, nektek könnyű. Beszéljetek erről.

Ha pedig a gyerek miatt van, arról is beszéljetek: a mi társaságunkban is születtek a gyerekek, az elején ritkultak a látogatások, aztán szóltak, hogy most már elég nagy a gyerek, bírja a gyűrődést, menjünk már gyakrabban, az anyukának is jó, ha házhoz megy a társaság. A gyereket lefektette amikor kellett, aztán dumáltunk tovább. De magunktól biztos nem tolakodtunk volna oda.

2011. jún. 28. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!