Most mit foglalkozik azzal, hogy én hogy nézek ki? Más emberek véleményére lennék kiváncsi, nem várok pontos választ.
Most lettem ugye 9.-es. És hát van rajtam egy kis fölösleges kg. Na jó, meg egy kicsit előnytelen is vagyok, na...
És van egy osztálytársam, aki fiú, de kb semmit se beszéltem vele idáig. Ő meg azon "röhögcsél", meg valamennyire be is szólogat, hogy én milyen ronda vagyok. Meg amikor csak tud, kihasználja a helyzetet, hogy valami bántót mondjon hangosan, hogy a többiek is hallják. Amúgy arcra nem vagyok csúnya, csak pufi az arcom.
Most akkor ennyi erővel én is piszkálhatnám, hogy milyen csontsovány (tényleg soványabb sokkal az átlagnál) meg hogy még jóképűnek se mondható...
Nem akarok visszavágni, mert akkor csak fajulna szerintem a helyzet.
De most egy szinte teljesen ismeretlen személlyel mért kell valakinek így viselkednie? Nektek mi a véleményetek?
Köszi.
A legtöbb csúfolódó ember a SAJÁT önbizalomhiányát vezeti le azzal, hogy másokat kritizál szemtől szembe, vagy a háta mögött. Aki jól érzi magát a bőrében, az nem foglalkozik azzal, hogy mások hogyan néznek ki.
Másik verzió lehet, hogy annyira unalmas az élete, hogy nincs jobb dolga.
Az is lehet, hogy tetszel neki, de éretlen ehhez, és ezt így leplezi.
Próbáld négyszemközt megkérdezni, mire jó ez neki,és kérd meg, hagyja abba.
Ha ez nem vezet eredményre - valószínűleg nem fog - kénytelen leszel úgy visszavágni, hogy azt is megbánja, hogy megszületett. Nincs mese, meg kell alázni, taposs valami gyenge pontjába. Ha nem vágsz vissza, elmérgesedik a helyzet, mert próbálgatni fogja egyre durvábban, hogy hol szakad el Nálad a húr, mikor borít ki. Azt ne várd meg. Inkább harc legyen, mint hogy hagyd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!