Kíváncsi vagyok idegenek véleményére, csak mi látjuk ezt gáznak, vagy más szerint is az?
Kicsit tagold jobban máskor.
Valószínűleg a gyerek miatt nem hívtak, mert a., azt gondolták, úgyse fogtok menni a gyerek miatt, b., nem akarták, hogy hozzátok a gyereket is.
Szerintem ha tényleg barátok vagytok és fontos ez a kapcsolat nektek, akkor beszéljétek meg.
Valószínű a gyerek zavarja őket. Tudják, hogy ti már más ritmusban élitek az életeteket. És valld be magadnak, hogy te sem mentél volna el úgy szívesen nyaralni régen, hogy van veletek gyerek. Nekik még arról szól a nyaralás, hogy süttetik magukat a napon napközben, este séta, vacsi, kocsmázás, táncolás, bulizás hajnalig, Pirkadatkor visszaérni. Nem akar senki kerülgetni egy alvó gyereket.
Szokott más is vigyázni a babátokra, pl. nagyik, keresztszülők, amikor ti csak kettesben vagytok?
Beszéljétek meg.
Szerintem is a gyerek miatt egyébként.
Hát fura barátság az biztos.
Egy kapcsolat akkor működik jól, ha mindkét fél hozzájárul a működéséhez. Nekem ez elég egyoldalúnak tűnik. Ha nagyon negatív vagyok akkor azt mondom, hogy kihasználtak titeket, de nem hiszem, hogy tudatosan.
Az elkényeztetett gyerekek jutnak eszembe, akiknek mindent a fenekük alá toltak és eszükbe sem jut, hogy a másiknak abban munkája, odafigyelés van. Ők csak élvezik a lehetőségeket és azt gondolják, hogy körülöttük forog a világ. Úgy csinálják, ahogy nekik jó, kényelmes, nem törődnek a másikkal.
MÁsrészről szerintem egy gyerek nem szabadna, hogy zavarja őket, elvégre nem idegen család vagytok, néha az életben tekintettel kell lenni megváltozott körülményekre. Sajnos ezt manapság sokan elfelejtik.
Szerintem beszéljétek meg, valószínű nincsenek vele tisztában, hogy ez nektek rosszul eshet, gondolom nem tanította meg nekik senki az ilyesfajta viselkedést.
Ha fontos nektek akkor mindeképpen beszéljetek. Ha ezen megsértődnek akkor nem éri meg az egész és úgyis mindegy, ha megértik akkor meg jó irányba mehet az egész.
Ha nem beszéltek akkor úgyis szálka marad bennetek és azt már nehezebb helyre hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!