Hogyan húzzam ki magam a számomra anyagilag megterhelő programok alól?
ÚÚÚÚÚÚristen, itt az emberek mind hülyék?
Először is, neked nem kellene ilyen mujának lenned, hogy nem mondod el neki a problémáidat! A te anyagi helyzetedért már miért ő lenne a hibás? És nem megkérdezte tőled a kajáldában is, hogy nem eszel? Te mit mondtál? Majd otthon, nem azt, hogy mert most nem akarok erre költeni!
Én is így vagyok egy barátnőmmel, de ott én vagyok a jobb anyagi helyzetben. És igenis, ha azt mondja, hogy nincs pénze felajánlom neki, hogy most én fizetek... Csak tudod mikor már nemtudom hanyadjára a te köröd van akkor egy kicsit ezeket a dolgokat átgondolod! És hidd el, én is cikisnek érzem felajánlani, mintha felsőbbrendűnek tűnnék.
És végezetül, ha te így beszélsz róla a háta mögött, hogy az apja dugta be a céghez és hasonlók, akkor szerintem neki kellene nagy ívben kerülnie téged!
Barátnők azért barátnők, mert elvileg mindent megtudnak beszélni, akkor ezt miért nem lehet? Igen, jó anyagi helyzetben vagyok, és hidd el, szerintem nekem néha kellemetlenebb... A barátnőim, akik nem állnak jól anyagilag, minden témában amiről beszélünk, az a vége, hogy nekem könnyű, mert én megtehetem. Egyik oldal sem könnyű, meg kell beszélni, és nem csak az egyiket hibáztatni.
Ja egyébként "Drága utolsó" voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!