Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan húzzam ki magam a...

Hogyan húzzam ki magam a számomra anyagilag megterhelő programok alól?

Figyelt kérdés
A barátnőm aki szingli és jóval többet keres nálam gyakran olyan programokkal bombáz miket én nem engedhetek meg magamnak.Azt meg nem akarom mondani,hogy bocs de nekem erre nincs pénzem,mert nem akarom kitenni magam a megalázó "jó,akkor meghívlak"-nak.Már ked megsértődni azon,hogy én sose érek rá,és már nem tudok mit kitalálni.Tudja milyen anyagi különbségek vannak közöttünk,lehetne benne ennyi tapintat,hogy nem mindg valami menő étterembe akarjon beülni,nem?Amúgy párszor amikor elmnetem vele,egyszer nem ajánlotta fel magától,hogy meghívna,mindíg hagyta,hogy kifizessem,és volt,hogy meg is kérdezte én miért csak egy levest kérek?Nagyon megalázó volt:-(
2011. jún. 28. 12:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de ez a csaj utál téged,direkt csinálja valószinű hogy lealáz, vigyázz mert szép lassan tönkretesz igy ő magasabbra emelkedik,és majd a kapcsolatodat is szétszedi,hogy befejezze az eltiprásodat.
2011. jún. 28. 19:38
 22/26 anonim ***** válasza:
Nekem is úgy tűnik, hogy csak fel akar vágni a gazdagságával. Minden más területen úgyis neked van több okod a dicsekvésre...
2011. jún. 28. 19:40
 23/26 anonim ***** válasza:
Szerintem egy jóérzésű ember, főleg egy igaz barát, kérés nélkül is megosztja , amije van, azzal, akit szeret.És pláne, ha tehetős.Nagyon tuskó kell hogy legyen valaki ahhoz, hogy ne vegye észre, a másik azért nem költ, mert nincs pénze.Nos, a következtetés az, hogy a barátnőd nem szeret igazán, vagy nagyon bunkó, vagy mind a kettő.Szerintem ezek közül egy is elég indok ahhoz, hogy más barátnő után nézz.Ő meg a továbbiakban barátkozzon a cipőbolttal, az ilyennek más nem való.
2011. jún. 28. 20:21
 24/26 anonim válasza:

ÚÚÚÚÚÚristen, itt az emberek mind hülyék?

Először is, neked nem kellene ilyen mujának lenned, hogy nem mondod el neki a problémáidat! A te anyagi helyzetedért már miért ő lenne a hibás? És nem megkérdezte tőled a kajáldában is, hogy nem eszel? Te mit mondtál? Majd otthon, nem azt, hogy mert most nem akarok erre költeni!

Én is így vagyok egy barátnőmmel, de ott én vagyok a jobb anyagi helyzetben. És igenis, ha azt mondja, hogy nincs pénze felajánlom neki, hogy most én fizetek... Csak tudod mikor már nemtudom hanyadjára a te köröd van akkor egy kicsit ezeket a dolgokat átgondolod! És hidd el, én is cikisnek érzem felajánlani, mintha felsőbbrendűnek tűnnék.

És végezetül, ha te így beszélsz róla a háta mögött, hogy az apja dugta be a céghez és hasonlók, akkor szerintem neki kellene nagy ívben kerülnie téged!

2012. szept. 1. 03:04
 25/26 anonim ***** válasza:
Drága utolsó, tudod, ha a sztrádán minden autó veled szemben közlekedik, sanszos, hogy Te vagy a rossz sávban................ennyit arról, hogy három oldalnyi comment közül egyedül vagy a véleményeddel. És soraid között arra is rábukkanhatunk, miért ... De legalább kaptunk kis élő példát a kérdező barátnőjéből, egyfajta szemléltetésképp :)
2012. szept. 1. 12:45
 26/26 anonim válasza:

Barátnők azért barátnők, mert elvileg mindent megtudnak beszélni, akkor ezt miért nem lehet? Igen, jó anyagi helyzetben vagyok, és hidd el, szerintem nekem néha kellemetlenebb... A barátnőim, akik nem állnak jól anyagilag, minden témában amiről beszélünk, az a vége, hogy nekem könnyű, mert én megtehetem. Egyik oldal sem könnyű, meg kell beszélni, és nem csak az egyiket hibáztatni.

Ja egyébként "Drága utolsó" voltam!

2012. szept. 1. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!