Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan húzzam ki magam a...

Hogyan húzzam ki magam a számomra anyagilag megterhelő programok alól?

Figyelt kérdés
A barátnőm aki szingli és jóval többet keres nálam gyakran olyan programokkal bombáz miket én nem engedhetek meg magamnak.Azt meg nem akarom mondani,hogy bocs de nekem erre nincs pénzem,mert nem akarom kitenni magam a megalázó "jó,akkor meghívlak"-nak.Már ked megsértődni azon,hogy én sose érek rá,és már nem tudok mit kitalálni.Tudja milyen anyagi különbségek vannak közöttünk,lehetne benne ennyi tapintat,hogy nem mindg valami menő étterembe akarjon beülni,nem?Amúgy párszor amikor elmnetem vele,egyszer nem ajánlotta fel magától,hogy meghívna,mindíg hagyta,hogy kifizessem,és volt,hogy meg is kérdezte én miért csak egy levest kérek?Nagyon megalázó volt:-(
2011. jún. 28. 12:27
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
12:37-nek.Baromi igazad van.Nálunk is ez van.Volt,hogy megjegyezte,hogy de látom azért a nagy csóróság mellett műkörmömre van pénzed...
2011. jún. 28. 12:46
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

De ezek alapján nem értem, hogy miért vele barátkozol?

Nekem is vannak olyan barátaim, akiknek a fizetése jelentősen több az enyémnél, de ez nem téma közöttünk. nem vágnak fel, nem kerülök miatta kellemetlen helyzetbe.

Olyanokkal kell töltened a szabadidődet, akikkel jól érzed magad.

2011. jún. 28. 12:48
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát, tudod.... lehet nem barátság ez már...

Előbb-utóbb meg fogja unni az olcsó szórakozásokat és eltávolodtok. Ne haragudj, hogy így nyíltan kimondom.

2011. jún. 28. 12:52
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le vele beszélni. Akkor majd kiderül hogy igaz barát (akkor rájön hogy igazad van), vagy sznob és nem igaz barát (akkor nem fogja érteni hogy mi a bajod)...Esetleg ajánld neki a sétát, vagy otthoni filmnézést.:) Nem szégyen az ha nem vagy milliárdos, nyugodtan bevallhatod. Sok más ember is van ilyen helyzetben.
2011. jún. 28. 12:52
 15/26 anonim ***** válasza:
m 12:25 vagyok. bocsi csak most olvastam el az összes kommentet. Előző válasznál csak a kérdésedet. Amiket írsz pl. ez a műköröm, meg hogy miért vagy pedagógus...Nem is értem hogy miért állsz vele szóba. Mond meg neki hogy bunkó, és nem igaz barát, és barátkozz inkább olyanokkal, akik tényleg barátok és nem csak a külsőségekre meg a "megmutatom mim van" című dologra mennek.
2011. jún. 28. 13:01
 16/26 anonim ***** válasza:
Bocsi félreírás. Ma 12:52
2011. jún. 28. 13:01
 17/26 anonim ***** válasza:
Őszintén? Nem is igazi barátnő. Én hanyagolnám, ha ilyen. Ha nem lehetne vele megbeszélni, hogy neked nincs arra pénzed, hogy menő helyekre járj, ugyanakkor azt megaláztatásnak vennéd, hogy ő fizesse, tehát kvázi egyetlen módja lenne a szórakozásnak, hogy olcsóbb helyre mentek vagy valamelyikőtöknél dumcsiztok, akkor ez nem igazi barátság. Én komolyan próbálnék vele erről elbeszélgetni, hogy ez nekem nagyon fontos dolog és próbálja megérteni. Ha nem megy, nem erőltetném.....
2011. jún. 28. 14:43
 18/26 A kérdező kommentje:
Lehet,van némi igazatok.Csak nem olyan egyszerű egy 20 éves gyerekkori barátnságot felrugni.Amúgy a multkor is elhívott magával,hogy cipőt akar venni,menjek vele.Megvette a fél plázát,közbe megjegyzések:Te nem veszel semmit?Jujj pedig ez olyan jól állna neked!Aztán beültünk egy kajáldába(én nem igazán akartam),ő jól bekajált én meg kértem egy ásványvizet.Pedig már majd' éhen haltam,csak a fizuig még nálam lévő 5000Ft-ból aminek még egy hétig ki kellett tartani nem akartam költeni.Eszébe se jutott felajánlani,hogy meghív,amikor megkérdezte,hogy te nem eszel,én meg mondtam,hogy nem majd otthon inkább.Volt,már,hogy nyiltan megmondta,bocs,de nincs erre pénzem,akkor jött a "jó akkor meghívlak",de mintha a fogát húzták volna.És utánna jött a hegyibeszéd arról,hogy mekkora lúzer vagyok.
2011. jún. 28. 15:17
 19/26 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nyugodtam állj fel és hagyd ott. Nehogy már neked legyen rossz!!!!!!
2011. jún. 28. 19:13
 20/26 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ezt még olvasni is borzasztó.Én az ilyent messzire kerülném, 20 év ide vagy oda.Akkor ha nem tetszik neki, barátkozzon hozzáhasonló sóher pénzeszsákokkal.

Teli van pénzzel, de húzza a száját, ha meg kell hívnia...Barátnő az ilyen?

Mondd meg neki, legközelebb, hogy mész vele, ha ő fizet mindent, sőt, cipőt is veszel, csak fizesse ki.Garantálom, hogy nem sűrűn fogod látni ezután.Vagy kérd meg, hogy csináljon neked jó kis protekciót, akkor neked is lesz pénzed költséges szórakozóhelyekre járni vele ;)

2011. jún. 28. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!