Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, hogyan itélhetn...

Mit gondoltok, hogyan itélhetnek meg minket, magyar embereket kulfoldon?

Figyelt kérdés
Mint tudjuk, szinte minden néprol léteznek klisék, hogy ezek igazak -e vagy sem, most ne firtassuk.. Szerintetek mi hogyan lehetunk " jellemezve", megitélve, melyek a magyar embert jellemzo klisék kulfoldon, és ezek megalljak a helyuket az igazsag szempontjabol?
2011. jún. 27. 19:35
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Vagy lehet mi tévedünk, hogy Gábor Dénes nem egyedül találta fel a hologramot? Hanem egy tudós csoport? Cska mi is szeretünk ám kiemelni dolgokat a saját szánk íze szerint. A külföldiek jobban szeretik Magyarországot mint mi. De ők általában sokkal jobban megtudják becsülni azt amijük van. És ha mégis jobbat akarnak akkor a célról beszélnek és nem panaszkodnak a benyomásom szerint :-)

Igen lehet hogy olcsók a komolyzenei belépők diákoknak, de mint mondtam, nem elég a marketing hogy kedved kapjak hozzá... d elehet hogy most majd megyek... de az is lehet hogy nem mert nincs hozzá ruhám :-D Majd utánanézek :-D

2011. júl. 3. 10:04
 32/35 anonim ***** válasza:
Nekem nincs semmi bajom az embereken kívül. És itt nem arról beszélek, hogy ki mit talált fel. Amúgy meg ha feltalált valami, akkor nyilván nem segghülye. Ha meg nem segghülye akkor tud valamit, tehát okos. Egy okos ritkán műveletlen, tehát tud az emberekkel kommunikálni, és ha van egy kis esze, akkor nem nézi végig az áruház mozgólépcsőjén a másikat úgy, hogy majd kiguvvad a szeme. ...Szóval vannak kivételek is. Van olyan gazdag, művelt ember, aki ennek pont az ellentéte, és ez fordítva. Nem is ide akartam kilyukadni, hanem oda, hogy elismerem, hogy szép ország vagyunk, igaz nincs tengerpartunk, amiben gyönyörködni lehetne, vagy nem itt van a Viktória vízesés, de a mi országunk sem lebecsülendő, és igen, mi is híresek vagyunk valamikről... Csak a kultúránk van évtizedekkel lemaradva. Az emberek világlátása, viselkedése, stb... És ezt sajnos az idelátogató külföldiek mind látják, és megszólják.:(
2011. júl. 3. 13:03
 33/35 anonim ***** válasza:

És milyen jogosan szólják meg sajnos :( Mert nem csak az látszik rajtunk, hogy le vagyunk maradva, hanem az is, hogy nem akarunk ellene tenni semmit, csak a sült galambot várjuk. Ezt már lassan nem nagyon lehet a szocializmusban "megszokott" gondoskodó állam számlájára írni, felnőtt az a nemzedék, aki már csak hírből hallott ilyesmiről.

Utolsó előtti: ha véletlen mész, ki ne öltözz! Diákjegyes helyen csak kinevetnek vele (persze szépen diszkréten), oda senki nem öltözik ki.

Egyébként egyszerű, miért nem marketingelik: aki nyitott az ilyen dolgok iránt, az úgyis megtalálja őket. Aki meg nem tud kilépni az rtl klub bűvköréből, annak nem is hiányzik az ilyesmi. A jó előadások meg úgyis teltházzal mennek.

Egyébként van aki marketingel, az ő nevüket szokták is ismerni az emberek. De ők sem kerültek be az ismert celebek közé.

2011. júl. 3. 13:17
 34/35 anonim ***** válasza:

Igazad van kedves előttem szóló! aki érdkelődik, de én szeretem ha felkeltik az érdeklődésemet, hogy tudjak választani a lehetőségek közül, vagy egyáltalán megnyissma az interneten a programajánlót. Igen ilyen tekintetben lusta vagyok. De igenis kiültözöm, felveszek egy csini nacit meg egy szép blúzt márha éppen van nálam ilyen ugyanis pesten csak tanulok.

Mert az előadók megérdemlik. Mondjuk hazudnék ha azt mondanám mindig kiöltözöm színházba, volt hogy váratlanul ért így nem volt nálam megfelelő cucc, annak ellenére hogy mindenki kötött pulcsiban meg kockás ingben volt égett a pofám, mert ha "farmeros előadásról is beszélünk, meg kell adni a módját, meg kell tisztelni vele az előadót, mert nem moziba megyünk.

az emberekkel sincs annyi baj mondjátok, csak mindenki azt hiszi hogy mindenki leszar mindent ezért neki is szabad... tévedés.

2011. júl. 3. 13:25
 35/35 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 17:58

Ő maga mondta hogy magyar volt. Ha neked az számít hogy szülőfaluja ma Ausztriához tartozik akkor azt mondom gondolkozz el néhány dolgon mert ez a hozzáállás szánalmas. Magyar földön született és magyarnak vallotta magát és ez számít nem a születési hely.

2011. júl. 3. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!