Ki az, aki kifejezetten nem szereti a magyar hip-hopot?
Gengszter-rapperek? Milyen gengszter-rapperek vannak akik elértek valamit? Senki...max DopeMan...de a többi megy automatikusan a levesbe.
FankaDeli-nek meg mondani valója van...vagy megérted, vagy nem...az már a te bajod.
Nézd, a zene izés dolga.
Fanka-Delit nem hallgatom, nem értem.
De hogy ez baj lenne nekem? Én ennek nyomát se tapasztalom, semmiféle hátrányom, bajom (mint mondod) nem származik belőle. El vagyok nélküle, meg narkó nélkül is.
Ha nem hallgatod, akkor honnan vonsz le ilyen következtetéseket : "de a Fankadeli-féle nemzeti giccses hip-hop " ????
A "narkó" meg nem értem, hogy jön ide.
Az is egy út...például könyvből is lehet okulni.
Azért mondtam, hogy a rap szükséges ehhez, mert ma már kb. 10%-a olvas az embereknek csak, többi zenét hallgat...és csak a rap olyan, amiből az életről tanulsz. Többi miből áll? Semmiből, nagy lufi. Marketing.
Én nem szeretem!
Én csak amcsit hallgatok.persze abból se a Fiftiszentet meg s sok balf@szt.
Igazi rap: Cormega,Nas,Ghostface Killah,Scarface,Mobb Deep,Rakim,Onyx,Immortal Technique,Tech N9ne és persze 2Pac.
Figyelj ha igazi hip-hop hallgató vagy ne legyél már olyan mint Siska.Idézem:Ne fordítsátok le nekem,a feka MC-k mit tolnak,lesz@rom az amcsikat,a magyarok a legjobbak.
Most ez mi könyörgöm?Az egész hiphop ami ugye egy kultúra a fekáktól jön és amerikából.Csak ők tudnak úgy rappelni és olyan alapokat csinálni amik utánozhatalanok,mert bennük lüktet legjobban ez az életérzés.Szóval szerintem a magyar hiphopot sz@rd le,úgyse szólnak semmi másról csak a keménykedésről meg a rinyálásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!