Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » SOS! Mit csináljak vele? Már...

SOS! Mit csináljak vele? Már kezdek félni!

Figyelt kérdés

Lakótársamnak van egy olyan "hobbija", hogy rajong a szivacsokért. Ezt még úgy-ahogy el is nézném, de az már egy kicsit(?) túlzás, hogy vesz mindenfélét. Tehát itt gondolok mosogató szivacsra, akváriumi szivacsra, ágybetétre és bármilyen más szivacsra és ezeket vagdossa. De nem mintákba, hanem csak úgy ahogy éppen kedve van. Amikor mosogatni akartam és kértem tőle egy mosogató szivacsot dührohamot kapott, hogy mit képzelek én, hogy egy szivacsot így meg mernék alázni. Elkezdte tépkedni a szivacsokat és folyamatosan kiabált, hogy ezt soha többet ne említsem meg előtte és a szivacsai előtt. Már minden tele van szivaccsal. Találtam már a ruháim között, cipőmbe, könyvek között, a földön csak az van a szőnyeg már alig látszik.

Ma például azon akadt ki, hogy vettem egy új fürdőszivacsot mert a másikat (ami az enyém volt) apró darabokra vágta és mondta, hogy ezzel is ugyan azt fogja csinálni amint kettesben marad vele.

Mit tennétek? Félek, hogy egyszer nagyon elveszti az uralmat a szivacsai miatt és baj történik.

2011. jún. 22. 00:38
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy ellenálj neki, ne tegyél kárt a szivacsaiban és legfőképp ne próbáld kirakni. Félő hogyha bármi változik az életében dührohamot kap és valaki rosszul jár. Nehogy kárt tegyen magában / benned. Talán egy háziorvos is megmondja mit csinálj, én vmi pszihiáterre szavazok. A pszihológust kevásnek érzem.
2011. jún. 22. 02:15
 32/39 anonim ***** válasza:
16%
Emlékszel mit ittál az elmúlt 2 órában? XD Vagy a szivacs szívta fel az italt? xD
2011. jún. 22. 02:19
 33/39 anonim ***** válasza:
Nem tudsz elköltözni? Vagy ha nem, akkor tüntesd ela szivacsoakt, vagy vidd ela tulajdonosát orvoshoz...
2011. jún. 22. 02:24
 34/39 A kérdező kommentje:
Mint már előbb is leírtam nem tudok, mivel ő lakik nálam.
2011. jún. 22. 02:38
 35/39 anonim ***** válasza:
Nem tudod ki tenni valamilyen segítséggel?
2011. jún. 22. 02:40
 36/39 anonim válasza:
Orvos segítségét kérd, ő valószínűleg el fogja mondani, mit kell tenned.
2011. jún. 22. 02:48
 37/39 anonim ***** válasza:
50%
És ha azt mondanád, hogy kidobod a szivacsait, ha nem költözik el záros határidőn belül?
2011. jún. 22. 19:10
 38/39 anonim válasza:
100%

Sokan úgy mondják ezt, hogy vigyék el kényszerzubbonyban a sárga házba, mintha nagyon mókás lenne! Pedig ez egyáltalán nem vicces! Akkor is nevetnének rajta, ha esetleg ők lennétek a lány helyében?! Nem hinném!

Mikor kezdődtek nála ezek a problémák? Vagy mindig is fenn állt? Egyáltalán mióta éltek együtt? Eddig milyen módszerekkel próbálkoztál? És változott valamit a helyzet? Úgy értem javult/rosszabbodott? A szivacsokat leszámítva milyen személyisége van, miket szokott csinálni? Próbáltál már vele beszélgetni (mármint nem "ellenségesen", hanem inkább együttérzően, érdeklődően)? Kapcsolatba tudnál lépni a rokonaival, egy szakemberrel?

Amúgy szerintem nem tudna ártani neked, maximum magában tenne kárt hevességében, de ez is nagy baj, amit jobb lenne megelőzni.

Írj, ha történt valami!

2011. júl. 8. 15:54
 39/39 anonim ***** válasza:
na azóta mi a helyzet?
2015. jan. 31. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!