SOS! Mit csináljak vele? Már kezdek félni!
Lakótársamnak van egy olyan "hobbija", hogy rajong a szivacsokért. Ezt még úgy-ahogy el is nézném, de az már egy kicsit(?) túlzás, hogy vesz mindenfélét. Tehát itt gondolok mosogató szivacsra, akváriumi szivacsra, ágybetétre és bármilyen más szivacsra és ezeket vagdossa. De nem mintákba, hanem csak úgy ahogy éppen kedve van. Amikor mosogatni akartam és kértem tőle egy mosogató szivacsot dührohamot kapott, hogy mit képzelek én, hogy egy szivacsot így meg mernék alázni. Elkezdte tépkedni a szivacsokat és folyamatosan kiabált, hogy ezt soha többet ne említsem meg előtte és a szivacsai előtt. Már minden tele van szivaccsal. Találtam már a ruháim között, cipőmbe, könyvek között, a földön csak az van a szőnyeg már alig látszik.
Ma például azon akadt ki, hogy vettem egy új fürdőszivacsot mert a másikat (ami az enyém volt) apró darabokra vágta és mondta, hogy ezzel is ugyan azt fogja csinálni amint kettesben marad vele.
Mit tennétek? Félek, hogy egyszer nagyon elveszti az uralmat a szivacsai miatt és baj történik.
én ojjant rá vágnék hogy össze szakadna egyből.ha a te helyedbe lennék XDD
hogy csak menekülne onnan :))
Ez az az ember, akire azt mondják, hogy meg van zakkanva vagy beütése van. A pszichomókusok szerintem sokat tudnának beszélni a hasonló emberekről.
Mivel az ilyen mánia nem tegnap kezdődött, ezért szerintem érdemes lenne beszélni a szüleivel. Bár, akkor meg lecseszne, hogy miért árulkodtál?
De azért hátha tudnak tanácsot adni a probléma kezelését illetően, anélkül, hogy kiderülne, hogy szóltál nekik. Lehet, hogy van kezelőorvosa is a csajnak, mert ha valakinek ilyen zakkant a lánya, akkor biztosan elviszik dokihoz.
A szülei telefonszámát szerintem a telefonjában megtalálod, vagy ha a lakótárs, akkor esetleg tudod a lakcímét, és így a telefonkönyvben vagy az online tudakozóban is benne lehet.
"Virsli
- Doktor úr, a szomszédok őrültnek tartanak, csak mert szeretem a virslit!
- Ugyan, mi van abban? Én is nagyon szeretem a virslit.
- Akkor jöjjön gyorsan, megmutatom a gyűjteményemet!"
Úgy tűnik van valóságalapja ezeknek a vicceknek... Bár a szivacs legalább nem gyorsan romló élelmiszer.
Miért kell ide moderátor? Teljesen okés a kérdés.
Wikipedia, autizmus:
"Az állandósághoz való ragaszkodás fontos kapaszkodót jelent a nehezen megjósolható változások világában. Az autisták akár be is pánikolhatnak, ha valami nem a megszokott módon zajlik. [...] állandóan visszatérő gondolatok, a kényszeresnek tűnő, de látszólag céltalan és körülményes foglalatosságok és a végletesen beszűkült érdeklődési kör, [...]"
Szerintem itt ez azért valamennyire fennáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!