Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szeretitek Pestet? Ha nem,...

Szeretitek Pestet? Ha nem, miért nem? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
És haa nagyon nem , akkor szerintetek melyik város a legjobb?:)) ahol szeretek lenni?:)
2011. jún. 20. 21:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

igen: közel van minden, jó tömegközlekedés, és minden elérhető.

nem: zsúfolt, mocskos, zajos, és hiába nem késelnek meg az utcasarkon, de sokszor félek itt-ott.

2011. jún. 20. 21:44
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én kimondottan utálom.

Rengeteg ember hatalmas tömeg a szag sem valami kellemes túl sok különböző nemzetiségű és hovatartozású ember.Mindenki olyan ideges ,hogy majd szétrobban.Senki sem figyel a másikra akár ott meg is halhat az ember a járdán le sem tojják.

Végül pedig az a hang és fényáradat pfujj...Az autók dudálnak és ordítanak este meg minden ki van világítva mint valami karácsonyfa.

Én egy párezer fős megyei jogú városban lakom ahol az emberek megállnak ,ha a mellettük lévő elesik egy duda szó sincs az autókból és a legfontosabb fák is vannak a környezetben nah meg este lehet a csillagokat látni..

Szóval ízlések és pofonok..

Nem mondom ,hogy utálom budapestet ,de nem szívesen vagyok ott..

Békéscsaba a kedvenc "falum"

2011. jún. 20. 21:48
 3/18 anonim ***** válasza:
A nagy lármát nem bírom.
2011. jún. 20. 21:51
 4/18 anonim válasza:

Helló!

Én nem szeretem Pestet de ez az én véleményem.

Az oka az hogy többször is voltam már Pesten de egyáltalán

nem segítőkészek az emberek és nagyon koszos a város és én egyedül nem mernék sétálni az utcán mert félnék hogy meglopnak.Én szegedi vagyok és imádom a várost ahol élek.

14/f

2011. jún. 20. 21:51
 5/18 anonim ***** válasza:
Én korábban Pécsen laktam, most tanulás miatt Budapestre költöztem, hát csalódnom kellett benne: az emberek barátságtalanok, nem figyelnek a másikra, nagy a zaj, a tömeg, az emberek még a WCre is BKV-val járnak, igazából elsődleges bajom nem a várossal van, hanem az itt élő emberekkel, nagyon nagyon eltér a mentalitásuk a pécsiekétől. Előny az a sok munkalehetőség és az éjjeli nappal gyakran járó tömegközlekedési eszközök.
2011. jún. 20. 21:52
 6/18 Vree ***** válasza:

Én igen, de itt éltem egész életemben, nem nagyon vagyok objektív elfogulatlan válaszoló. :)

Szeretem hogy tömegközlekedéssel bárhol ott lehetek, hogy minden kéznél van, hogy van választék, szeretem a nyüzsgést, és hogy ha közvetve is de a világ többi részéhez itt vagy a legközelebb (ha érted mire gondolok). A vidéki életet soha nem bírtam - tudom, hogy csak illúzió, de olyankor úgy érzem hogy el vagyok vágva valamitől (azt szoktam meg, hogy az ember az egyik eseményből folyamatosan a másikba sodródik). Egyszer-kétszer jártam csak más városokban, és sok közülük példaértékűen gyönyörű, vagy olyan intézményei vannak amik Pesten sehol, vagy ha vannak nincsenek annyira megbecsülve. De akkor is, nem tudom hogy hozzá tudnék-e szokni. Pesten lakni nekem olyan mint egy felfedezőtúra, szerintem most sem ismertem meg a városnak még az egy tizedét sem.

2011. jún. 20. 21:56
 7/18 anonim ***** válasza:

Én is mindig itt éltem, és én is szeretem, minden hülyeségével együtt. Olyan ez mint egy jóbarát, aki tudod, hogy kicsit defektes, de mindig is melletted volt. Jaj de költői vagyok.

Igazából valahogy az varázsol el, hogy mennyire rengeteg ember és történet és érzés van itt, néha a legváratlanabb helyeken. Meg ha hasraesek az utcán és kiröhögnek, soha többet nem fognak megint látni. Eheh.

2011. jún. 20. 23:19
 8/18 skarma ***** válasza:

Én most fogok odaköltözni.

Lehet hogy később, ha már megtapasztaltam, akkor nem így lesz, de egyenlőre imádom! Mindig olyan jól éreztem ott magam és toleráns vagyok a szeméttel és az emberekkel szemben.

2011. jún. 21. 08:29
 9/18 anonim ***** válasza:

Nem: kimondottan nem szeretem a zsúfoltságot, szemetet és a beképzelt városiakat.

A legjobb falun lakni, az emberek segitőkészek, a határi utakon akármivel verethetsz jogsi nélkül, nem kell kilómétereket utazni ha halászni akar az ember, nem fognak kirabolni/megkéselni ha részegen ordibálok...

2011. jún. 21. 09:00
 10/18 anonim ***** válasza:
Császkálni, csavarogni nagyon jó benne, de el nem tudnám képzelni ott az életem. Én vidéki vagyok, és mindig is az szeretnék maradni. Pesten huzamosabb időt eltöltve, jelentkeznek a feszültség, bezártság tünetei. Biztos, hogy soha nem fogok ott élni.
2011. jún. 21. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!