Hogyan lehet közel kerülni a zárkózott, "álarcot" viselő emberekhez?
Biztos ismeritek azt a fajta embertípust, aki sosem kér segítséget, sosem tudni róla, ha problémája van... Mindig egyfajta álarcot visel társaságban, azt mutatja, hogy vidám és gondtalan az élete. Ő is ilyen, én szeretnék neki segíteni és tudnék is sok mindenben, csak ebből kifolyólag sok konfliktusunk volt és sokszor megsebeztük egymást...
Hogyan lehet egy ilyen embernek elnyerni a bizalmát? Csak az idő segíthet?
En pontosan ilyen zarkozott lany vagyok. Tarsasagban soha senki sem tudja h valami bajom van vagy szomoru vagyok, mert meg ugyis kepes vagyok mas szemebe mosolyogni. H mi segit nekem oldodni es megnyilni?
Szamomra fontos a bizalom, nagyon sok beszelgetessel es toleranciaval elobb utobb megnyilok es akkor beszelek az erzeseimrol. Nagyon fontos a tisztelet es a megertes. Ha latom vkin h meg sem akar erteni es alapjaraton elitel vagy total hulyenek gondol, akkor kizart h en valaha is megnyilnek.
ebbol nekem nagyon sok konfliktusom volt a sajat csaladomban, hiszen anyam es ocsem mai napig nem ert meg, allandoan lebecsulnek es belem taposnak. Igy viszont sosem fogadom oket a bizalmamban es ha banatom es oromom van nem veluk osztom meg. amit persze ok kifogasolnak. De egyik sem nez onmagaba es probal elfogadni annak aki vagyok.
szerintem ezek a legfontosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!