Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet közel kerülni a...

Hogyan lehet közel kerülni a zárkózott, "álarcot" viselő emberekhez?

Figyelt kérdés

Biztos ismeritek azt a fajta embertípust, aki sosem kér segítséget, sosem tudni róla, ha problémája van... Mindig egyfajta álarcot visel társaságban, azt mutatja, hogy vidám és gondtalan az élete. Ő is ilyen, én szeretnék neki segíteni és tudnék is sok mindenben, csak ebből kifolyólag sok konfliktusunk volt és sokszor megsebeztük egymást...

Hogyan lehet egy ilyen embernek elnyerni a bizalmát? Csak az idő segíthet?

2011. jún. 20. 20:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A helyzet ennél sokkal bonyolultabb. Megbízik emberekben, de leginkább idegenekben, mert ott nem kell semmiért felelősséget vállalni. Amíg engem nem ismert annyira, több mindent mondott el, de most, hogy fontosabb lettem neki, van tétje a dolgoknak, fél a reakcióimtól, ezért sokszor hazudik. Legtöbbjét ártatlanabb dolgokban, de akkor is hazugság...
2011. jún. 20. 23:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

En pontosan ilyen zarkozott lany vagyok. Tarsasagban soha senki sem tudja h valami bajom van vagy szomoru vagyok, mert meg ugyis kepes vagyok mas szemebe mosolyogni. H mi segit nekem oldodni es megnyilni?

Szamomra fontos a bizalom, nagyon sok beszelgetessel es toleranciaval elobb utobb megnyilok es akkor beszelek az erzeseimrol. Nagyon fontos a tisztelet es a megertes. Ha latom vkin h meg sem akar erteni es alapjaraton elitel vagy total hulyenek gondol, akkor kizart h en valaha is megnyilnek.

ebbol nekem nagyon sok konfliktusom volt a sajat csaladomban, hiszen anyam es ocsem mai napig nem ert meg, allandoan lebecsulnek es belem taposnak. Igy viszont sosem fogadom oket a bizalmamban es ha banatom es oromom van nem veluk osztom meg. amit persze ok kifogasolnak. De egyik sem nez onmagaba es probal elfogadni annak aki vagyok.

szerintem ezek a legfontosabbak.

2011. jún. 21. 05:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nézd meg manapság az embereket. Többségére ez vall és egyre terjed. Egy örök kérdés marad az, hogy mi vagy ki segíthet ezen!
2013. máj. 17. 03:57
 14/14 Tóth Péter Tamás ***** válasza:
Mindenki írogatja, hogy ilyen típus ő is, blablabla...akkor az én esetem: Van 2 barátom, több nincs, van egy szűk családi köröm (Anyám, Apám, Anyai Nagyanyám, és bátyám, ilyen sorrendben kedvelem őket), gyűlölök emberek társaságában lenni, nem szeretek a külvilágról hallani, beszélgetni sem szoktam. És én csak viselkedésben hordok álarcokat, semmi lelki bajom nincs, csak zárkózott vagyok. Ennyire, kiskoromban sem voltam más, csak akkor még egy minimálisan nyitott voltam az új dolgokra. A két barátomnak is sok idő, és mégtöbb türelem kellett, hogy a bizalmamba férkőzzenek.
2014. okt. 29. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!