Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért játszanak gyerekek...

Miért játszanak gyerekek lövöldözős játékokat?

Figyelt kérdés
Szerintem borzalmas. Sem ne szép, sem nem tanulságos, csak azt tanulják belőle, hogy félni kell, és parancsra gyilkolni. De miért dölnek be ennek????
2011. jún. 18. 18:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem értem mi ez az ellenpropaganda. Én CS 1.6-ozok de nem is azzal törődök hogy valakinek éppen szétlövöm a fejét hanem ez egy versengés mindenki a legjobb akar lenni és ez jó. Bár most leszek 16 de már 3 éve játszok és csak azt akarom mondani hogy egy 13-14 éves játékosnak csak az jelenthet problémát ha hélium hangja miatt megkülönböztetik.
2011. jún. 18. 21:26
 22/24 anonim ***** válasza:
Ugye van egy olyan játék, hogy kidobós. Na, ezek a lövöldözős játékok pont ilyenek. A gyerekek is tudják, hogy nem ölik meg az embereket benne. Ők szórakoznak, de ők is tudják, hogy ezt nem szabad. Nem lesznek tőle erőszakosak vagy ilyesmi. Én már 4-5 éves koromban is lövöldözős játékokkal játszottam, teljesen egészséges és nyugodt gyerek voltam mindig, nem mellesleg általánosban végig kitűnő, és gimiben is jeles. Szóval semmilyen összefüggés nincs az erőszakosság és a játék között. Amikor a kisgyerek, teszem azt, thomas a gőzmozdonyosat játszik, akkor is tudja, hogy ez nem egy igazi vonat, csak egy játék, és ettől még nem gondolja úgy, hogy milyen jó lehet a vonattal elütni emberkéket.
2011. jún. 18. 22:13
 23/24 anonim ***** válasza:
Én fiú létemre soha nem bántottam senkit pedig egész életemben ilyen játékokkal játszottam én nem az agressziómat vezetem le rajtuk se az idegességemet hanem keresem a kihívást minél nehezebb annál jobb pl: Postal2 ben is multiban mindig benne próbálok lenni a top 3 ban...Quake3-ban ez össze is szokott jönni jedi academyán meg tuti de ez már más tészta...na mindegy a lényeg hogy van aki kihívásból van aki a dühét idegességét vezeti le pont emiatt marad nyugodt ember a való életben...
2011. jún. 18. 22:16
 24/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk engem a camperek fel tudnak idegesíteni cod-ban (taktikai játékmód), ha pár körön át folyamatosan beléjük botlom. Olyankor dacból robbantós fegyverekkel nyomulok még egy kicsit, de aztán kilépek is hátra hagyom az ottani problémákat.:)
2011. jún. 18. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!