Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak még ilyen gyerekek?

Vannak még ilyen gyerekek?

Figyelt kérdés

Egyszerű "parasztgyerek" vagyok,traktorosnak tanulok,mulatós zenét hallgatok,kolbászt meg szalonnát reggelizek zsíros kenyérrel!

Útálom a beképzelt,elkényeztetett,bunkó kölyköket...

2011. máj. 3. 09:36
 1/9 anonim ***** válasza:
35%

Hát, ez mind szép és jó, csak az a mulatós zene nem passzol bele. Egy parasztember ugyanis lehet még intelligens és bölcs, de ez a mulatós zene tönkrevág mindent. Már nem azért, de a nagyon alacsony agyi szintűek hallgatják azt a trágyát.

Az, hogy utálod az általad említett embereket? Hát, én is utálom, hidd el.

2011. máj. 3. 09:42
 2/9 A kérdező kommentje:

Értem!

De a mulatós miért nem passzool bele?

Inkább hallgatom a mulatóst,mint a Techno-t vagy hasonlókat...

2011. máj. 3. 09:48
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem érveltem a techno mellett. De ha nem érted a lényeget, akkor teljesen mindegy.
2011. máj. 3. 09:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Tény, hogy a mulatós zene nem a zenék közt a legszínvonalasabb műfajt képviseli.

De nem rosszabb, mint a techno, vagy egyes discozenék, stb. ha ezt szereted, ezt hallgasd. Képmutatásból senkinek se kell dzsessz koncertre járni. Úgyhogy ellent kell mondjak az első válaszolónak, számomra beleillik a képbe.

Biztos vannak még ilyen emberek, de talán egyre kevesebben merik vállalni, mert a média, az egész világ azt súgja, hogy ez ciki, pedig egyáltalán nem. a lényeg, hogy az ember szeresse azt amit csinál és ha te ebben teljesedsz ki, akkor boldog ember leszel és ennél nagyobb kincs nincs is.

2011. máj. 3. 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ,milyen mulatós zene? A Csocses meg a hasonlók,valóban elég gagyik. De a magyarnótákat minden magyar ember szereti. Akkor is,ha ma már nem divat.
2011. máj. 3. 10:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

én is utálom a beképzelt, elkényeztetett, bunkó embereket. pesti vagyok, és olyannal, mint te, nem találkoztam még, csak hasonló vidékiekkel, és nagyon szimpatikusak voltak, szerény, dolgos, becsületes, jó emberek. a többi nem számít.

21/L

2011. máj. 3. 10:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Vannak még, csak ritkák, egyre ritkábbak. Ahogy előttem is megírták, ha ettől érzed jól magad a bőrödben, akkor élj így, így is lehet teljes életet élni. A mulatós zene sem baj, ha ez kapcsol ki - ami baj, az a kérdésedben az utolsó mondatod, hogy közben utálkozol másokon. Te ilyen vagy, fogadd el - ők olyanok, fogadd el. Ha nem bírod, kerüld őket. A lényeg, hogy érezd jól magad és ne zavarjon, hogy mások másképp élnek.
2011. máj. 3. 14:32
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Engem nem az zavar hogy ők ilyenek,így élnek,hanem az hogyha velem ilyenek.Ha én normálisan tudok hozzá szólni,kérni,kérdezni,válaszolni,őneki miért kell bunkó módon beszélnie?

2011. máj. 3. 22:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Értem. A válasza, a megnyilvánulása róla szól, nem rólad. Magát minősíti. Ez jusson eszedbe mindig és lépj túl a dolgon. Az a lényeg, hogy te biztos vagy abban, a te életed értékes, termékeny élet, akkor is, ha ritka, akkor is, ha nem átlagos. Ne hagyd, hogy ezt a bizonyosságot kikezdjék. Sokan ugyanis félnek eltérni az átlagtól.
2011. máj. 4. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!