Vannak még ilyen gyerekek?
Egyszerű "parasztgyerek" vagyok,traktorosnak tanulok,mulatós zenét hallgatok,kolbászt meg szalonnát reggelizek zsíros kenyérrel!
Útálom a beképzelt,elkényeztetett,bunkó kölyköket...
Hát, ez mind szép és jó, csak az a mulatós zene nem passzol bele. Egy parasztember ugyanis lehet még intelligens és bölcs, de ez a mulatós zene tönkrevág mindent. Már nem azért, de a nagyon alacsony agyi szintűek hallgatják azt a trágyát.
Az, hogy utálod az általad említett embereket? Hát, én is utálom, hidd el.
Értem!
De a mulatós miért nem passzool bele?
Inkább hallgatom a mulatóst,mint a Techno-t vagy hasonlókat...
Tény, hogy a mulatós zene nem a zenék közt a legszínvonalasabb műfajt képviseli.
De nem rosszabb, mint a techno, vagy egyes discozenék, stb. ha ezt szereted, ezt hallgasd. Képmutatásból senkinek se kell dzsessz koncertre járni. Úgyhogy ellent kell mondjak az első válaszolónak, számomra beleillik a képbe.
Biztos vannak még ilyen emberek, de talán egyre kevesebben merik vállalni, mert a média, az egész világ azt súgja, hogy ez ciki, pedig egyáltalán nem. a lényeg, hogy az ember szeresse azt amit csinál és ha te ebben teljesedsz ki, akkor boldog ember leszel és ennél nagyobb kincs nincs is.
én is utálom a beképzelt, elkényeztetett, bunkó embereket. pesti vagyok, és olyannal, mint te, nem találkoztam még, csak hasonló vidékiekkel, és nagyon szimpatikusak voltak, szerény, dolgos, becsületes, jó emberek. a többi nem számít.
21/L
Köszi a válaszokat!
Engem nem az zavar hogy ők ilyenek,így élnek,hanem az hogyha velem ilyenek.Ha én normálisan tudok hozzá szólni,kérni,kérdezni,válaszolni,őneki miért kell bunkó módon beszélnie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!