Babonás vagy? Aki babonás, miben hisz, mit tart be, mitől retteg, stb.
Figyelt kérdés
Aki fütyül a babonákra, ne írjon!2011. jún. 17. 21:49
1/6 anonim válasza:
Itt és most lekopogom: hál' istennek nem vagyok babonás!
XD
2/6 anonim válasza:
Olvasgasd az ezotéria rovatot. Ott kimerítő választ fogsz kapni.
3/6 anonim válasza:
Csak azt mond meg, mi értelme egy ilyen kérdésnek? Halál egyoldalú véleményt fogsz látni, és örülni fogsz, hogy a világ úgy megy, ahogy te szeretnéd? :)
4/6 anonim válasza:
Én kicsi korom óta focikapus vagyok, és nekem az a "babonám" hogy a meccs előtt a kapumat egy bizonyos módon körüljárom, és megérintem a kapufákat.
Persze tudom, hogy ez semmire se jó, de akkor is jó érzés, amolyan feszültséglevezető.
5/6 anonim válasza:
Senki sem szeretné elszalasztani a jószerencséjét, de ha mondókákat ismételgetünk, vagy fán kopogunk az segít? Figyel rá valaki?
6/6 anonim válasza:
Én az elsejétől rettegek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__3809..
És hiába írtam az ezotéria rovatba,eddig semmi normális pláne megnyugtató választ nem kaptam.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!