Mit csináltál ma? Kort nemet is írj.
mivel nem tudtam aludni, hajnali 2 órakor elkezdtem híreket olvasni. a nők lapja cafén megláttam egy cikket, ami arról szólt, hogy a cosmopolitan épp ma rendez egy ruha cserebere rendezvényt, amelyre minimum 5 jó állapotban lévő ruhát kell vinni, és eggyel kevesebb ruhát kiválasztani. hát reggel kivettem a csomagtartóból a ruhákat, amiket a ruhagyűjtőbe akartam dobálni, megkerestem délelőtt a helyet, és az öt ruha közül négyet át is vettek, mert az ötödiken elfelejtettem a gombot visszavarrni, négy zsetont kaptam, pedig hármat érdemeltem volna, hiszen a plusz egyet a cosmopolitan a máltai szeretetszolgálatnak kívánta felajánlani.
gyönyörű kabátot, kosztümöt, és két nadrágot választottam ki. 500 forintos belépődíjért négy értékes ruhadarabbal mentem haza, ráadásul kaptam egy ajándék dreft mosószert, egy piros köves fülbevalót és egy májusi cosmopolitant. hazafelé az Ikeában megettem egy hot dogot, majd itthon
két adag ruhát mostam ki, és most neked írok, miközben a blacket hallgatom.
wonderful life!
Buli második felén voltam,
Sátorban aludtam,
Hazatámolyogtam,
Józanodtam
F/16
fél 10-kor felkeltem, gépeztem, ebédeltem, haverokkal voltam, gépeztem, és mindjárt lefekszem
13/L
Felkeltem, hajat mostam, bementem vizsgázni az egyetemre, hazajöttem, ebédeltem, most pihenek egy kicsit aztán nekiesek a szerdai vizsgaanyagnak aztán egy kis mozgás, vacsi és alvás a többi programom :)
22/N
Felkeltem és elolvastam a fszságotat
F13
miez valami felmérés vagy miakuk1
gépeztem, ettem, fürödtem, wc-re jártam
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!