Mit csináltál ma? Kort nemet is írj.
elvittem az exem melózni
reggeliztem,zuhanyoztam tisztálkodtam
elvittem tesómat melózni,utána elmentem gyúrni
zuhanyoztam,kaját csináltam,elmentem melózni és most itt vagyok a meóhelyemen 10ig.
11-ig aludtam, gépeztem, tanultam az érettségire. közben álmodoztam arról, hogy mit fogok csinálni nyáron, ha egyszer vége lesz a tanulásnak. (:
15/L
Felkeltem, elmentem dolgozni, hazafelé vettem macskakaját, azóta válaszoltam pár emailre és átfutottam a gyakorikérdések.hu-t. Lassan enni kéne, aztán tanulni a maradék vizsgáimra.
25F
Vásároltunk férjjel, babával, utána amíg aludt gépeztem meg olvastam, ebédeltünk, délután megint vásároltunk és sétáltunk, játszótéren és homokozóban voltunk, aztán a Mamáéknál.
26/nő
Felkeltem,felöltöztem,elmentem futni.
Hazajöttem lezuhanyoztam,gépeztem,pihiztem,ilyesmi.
Áthívtam barátnőmet,elmentünk a kiskutyámért,megsétáltattuk,elmentünk a boltba innivalóért,itthon játszottunk a kutyával,meg neteztünk.
14/l
És te?:)
reggel elmentem a boltba, postára, ma anyósom meghívott minket ebédre, így nem főztem, borsót fejtettem, piszkét pucoltam és tököt gyalultam amiket már télire raktam el.
Közben takarítgattam, mostam,és most vacsorára sütöm a pizzát
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:51
jah és 23 vagyok
Felkeltem, kávéztam, készülődtem, mentem dolgozni,szerződéseket készítettem, és egyéb izgalmas dolgokat,ettem, egész nap lótottam-futottam, elfáradtam, hazajöttem, ettem, takarítottam, kidőltem. :D Nagyon meleg van, utálom.
23L
Hajnalban ébren voltam,mert nem tudtam aludni az izgalomtól. Reggel elmentem érettségizni és közölték,hogy csak holnap kerül rám a sor, de első leszek XD
A kialvatlanság miatt egész nap nekimentem a bútoroknak és majdnem beleestem a medencébe. Nappal aludni nem tudok. Ma éjjel meg nem fogok ,mert még mindig izgulok XD
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!