Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell minden fiatalt...

Miért kell minden fiatalt általánosítani?

Figyelt kérdés
miért mondják, hogy a mai tizenéveseknek csak a pia, a buli meg a dugás jár a fejében? vannak ilyenek, elismerem, de attól, hogy valaki szívesen eljár bulizni, még nem lesz ostoba, közönséges k*rva... nem értem, hogy miért tekinti magát valaki annyira nagynak, csak mert ő még az életben nem gyújtott rá, nem ivott(ezzel nincs semmi gond, de ne nézzen már le másokat). igenis vannak olyan fiatalok, akik bulizni járnak, de emellett okosak, műveltek, jók a jegyeik. imádom, amikor valaki egy egész korosztályt megbélyegez...
2011. jún. 16. 08:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Komolyan, nem tudom ki olvas Modoros blogot ( [link] de olyan gyönyörű posztot lehetne oda írni a modoros bezzeg "felnőttekről" hogy az hihetetlen :D

Beosztom akkor most az itt nyávogókat pár csoportba:

1. alfaj: "Sosem ittam és cigiztem". Ja persze, nyilván el is kéne ezt hinnünk, az a pár magad alá hányás nem számít, mert hát fiatalka voltál…ja, mi is azok vagyunk, vagy mi a szösz. Amennyiben ez igaz, gratulálok, sikerült elnyomnod teljesen magadban a gyereket már gyerekkorodban.

2. alfaj: "A mai gyerekek nem tudnak helyesen írni és tök h.ülyék mindenhez". Igen, de neked sikerült a roppant pártatlan komcsi oktatási rendszer minden kis apró örömét kiélvezned, a nagy élvezkedés közepette igazán kitalálhattál volna valamit, hogy nekünk is ez a csupa jó jusson, te önző disznó.

3. alfaj: "Kiégett melós". Tipikus gyökér, akinek sikerült elcsesznie az életét, és most saját frusztrációit másokon vezeti le.

4. alfaj: "Ember aki felnőttnek képzeli magát". Az alfaj tagjai rendszerint 20-as évek elején járó honpolgárok, akik már kerek 2 hete rendelkeznek saját keresettel. Valószínűsíthetően a helyi Tesco-ban árufeltöltők, és mivel ők már annyira felnőttek, hogy már vagy 1 hónapja nem voltak semmilyen vendéglátóhelyen, és már otthon is beszállnak a rezsibe havi 2 darab ezressel, jogosnak érzik, hogy a mai lezüllött generációt lépten-nyomon leoltsák és élesen elhatárolódjanak tőlük, sőt mély sértésnek veszik ha esetleg valaki a tudomásukra kívánja hozni, hogy ők is a sokat szapult generációhoz tartoznak.

5. alfaj: "A nem felnőtt felnőttek". Jellemzőjük, hogy annyira nyúlbélák, hogy számukra a szórakozás tetőpontját az interneten eltöltött szabadidő, főleg a gyakorikérdéseken való trollkodás jelenti. Közös pont továbbá, hogy csak azért szidják a saját generációjukat, mert ki vannak (valószínűleg csak átmenetileg) rekesztve és nem tudnak kivel elmenni szórakozni. Ez a csoport elég instabil alapokkal rendelkezik, ugyanis miután félve megitta élete első pohár sörét átesik a ló túlsó oldalára és a jövő hónapban valószínűleg a környék legnagyobb partyarcaként fogják számon tartani.

Megjegyzés: valóban rengeteg nyomi van a korosztályomban, de most minden hősproletár tegye a szívére a kezét és mondja együtt: mi sokkal jobbak voltunk. Na kösz...

2011. jún. 16. 16:52
 22/22 anonim ***** válasza:
Sőt, találtam is ilyet: [link]
2011. jún. 16. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!