Mi visz rá egy több, mint 8 általánost végzett magyar fiatalt, hogy LMP-s legyen?
Talán az, hogy a magasabban iskolázottak között sok liberális érzelmű, zöld gondolkodású, környezettudatos, békés és toleráns fiatal van. Tapasztalatból beszélek, egyébként nem vagyok LMP-s.
A fenti kérdést egyébként én magamnak elsősorban a gyilkos eszméket hirdető, fajgyűlölő pártok vonatkozásában szoktam feltenni...
Zöld gondolkodású, környezettudatos? Mert csak az LMP az? :D Bár a "zöld gondolkodásúba" bele lehet gondolni - és nem csak gondolni - olyat, ami rájuk lehet jellemző valóban...
A toleránssal pedig nemigen tudok egyetérteni, nyilatkozataikból nem az jön le, hogy toleráns, békés párt lenne.
"A fenti kérdést egyébként én magamnak elsősorban a gyilkos eszméket hirdető, fajgyűlölő pártok vonatkozásában szoktam feltenni..."
Ha lesz olyan párt Magyarországon, ami bekerül a Parlamentbe és ilyen eszeméket hirdet, azonnal felteszem a kérdést, de jelenleg nem aktuális. Milyen kis előregondoló vagy. :)
"Ha lesz olyan párt Magyarországon, ami bekerül a Parlamentbe és ilyen eszeméket hirdet, azonnal felteszem a kérdést, de jelenleg nem aktuális. Milyen kis előregondoló vagy. :)"
Csak bele kell olvasgatni ezen oldalon pár hozzászólásba, és látszik, hogy az igény(szint) megvan rá. Egyébként van parlamenti képviseletük is...
én környezettudatos vagyok, de jobbikos, sőt már megvan a 8 általános is(ami fura, hogy 8 év alatt)
kérdező, szerintem nem függ a végzettség a politikai hovatartozástól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!