Mi visz rá egy több, mint 8 általánost végzett magyar fiatalt, hogy LMP-s legyen?
"Van egyáltalán szabadelvűség? Nem hinném.."
van.
A gyerekedet beírathatod egyházi iskolába is, ott majd lesz konzervativizmusé s megvédi majd a csúnya liberalizmustól
Lásd: pedofil egyház személyek listája....
"Vagy a szabadságával együtt az életét bármelyik pillanatban elveheti valaki ezer Forintért, aki azért továbbra is dúskál a nagy szabadságában?
"
Tudsz olyan országot mondani, ahol nincs bűnözés?
Egyébként meg hol az a baj, hogy nincs elég cigány a börtönben, hol az a baj, hogy túl sok van a börtönben...
"Gondolom Jobbikos vagy, na ott találsz doktoranduszhallgatót és 8 általánost végzettet is.
Az LMP-ben legalább nincsenek prolik."
Nem tudom, de természetesen nem szégyen, ha valaki "proli".
"A gyerekedet beírathatod egyházi iskolába is, ott majd lesz konzervativizmusé s megvédi majd a csúnya liberalizmustól"
Szabadságom korlátozása, ha nem abba az iskolába íratom be, amelyik mondjuk a legközelebb van.
Pedofilok nem csak az egyházi személyek körében vannak, ha így lenne, könnyebb lenne ellenük tenni.
"Ja és igen, inkább élek egy olyan világban, ahol van bűnözés, mint egy olyan világban, ahol akkor leszek bűnös, ha nem ugyanazt csinálom, mint amit a Párt mond!"
Én meg nem. Megint korlátozva lett a szabadságom!
"de természetesen nem szégyen, ha valaki "proli"."
akkor módosítom lumpen prolira.
felteszem tudod mi a különbség.
ja és igen, egy kicsit már unalmas, hogy 40 évig lumpenek irányították az országot (szocializmus)
"Szabadságom korlátozása, ha nem abba az iskolába íratom be, amelyik mondjuk a legközelebb van. "
Ez infrastruktúra kérdése.
van egy olyan érzésem, hogy halvány fingod sincs a szabadelvűség, szabadság és a "szabadosság" (ami tényleg lehet káros) fogalmakról...
"Én meg nem. Megint korlátozva lett a szabadságom!
"
Mivel?
ha erre ez a reakciód, akkor azt hiszem nem érdemes tovább tárgyalni, mert alapvető fogalmaknak nem ismered a jelentését.
"Tudsz olyan országot mondani, ahol nincs bűnözés?
Egyébként meg hol az a baj, hogy nincs elég cigány a börtönben, hol az a baj, hogy túl sok van a börtönben..."
Olyat nem írtam, mivel nincs olyan ország, és nem is lesz, olyan viszont lehetne Magyarország, ahol a bűnözőket, ha tetten érik, igenis keményen büntetik.
A börtönökben pedig az a gond, hogy igazából nem kellően kemények, szigorúak, így természetesen a börtönben lévők eltartása is jóval többe kerül az polgároknak, mint amúgy kellene. Dolgozzanak, de keményen, azok is, akik börtönben vannak, és ne kicsi munkákat, hanem keményeket, és abból a pénzből éljenek odabent. Amennyit megkeres, annyi eszik. A kinti életben is így van elvileg...
Azt sem írtam, hogy "nincs elég cigány"... Sok van, nem ártatlanul, ahogy magyarok is vannak. Nem azon van a hangsúly, hogy a bűnös magyar vagy cigány, hanem azon, ha elkövette a bűnt, bűnhődjön. Tudod, nekem mindegy, hogy a gyerekemet Kolompár Hozé vagy Magyar Hunor verte meg, ha megverte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!