Mi visz rá egy több, mint 8 általánost végzett magyar fiatalt, hogy LMP-s legyen?
Szerintem az Orbán csomag:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wm1dm..
Egyszerűen az, hogy nincs más választásuk. Mégis, szerinted egy szabadságra vágyó művelt fiatal, mik közül választhat?
Szabadságot korlátozó konzervatív jobboldalt, (a szebb jövőért...) vagy mindent elcsesző korrupcióval átitatott maszopot, vagy egy új pártot, akinek a vezetője a TASZ-al kitartóan küzd a szabadságjogokért már évek óta?
Egyik lehetőség rosszabb mint a másik, s mivel szabadságra vágynak, sokan ezt fogják támogatni.
Mivel korlátozza a szabadságot?
Ha én a gyerekemet konzervatív módon szeretném majd nevelni, mert engem és a páromat is úgy neveltek, és úgy érezzük, hogy ez jó, akkor nem lesz rá lehetőségem, ha az egyik nagy hatással bíró közösség, az iskola ömleszti rá a liberalizmus negatív hozadékait (látod, odaírtam, hogy negatív, mert tudom, van pozitív is). Szabad leszek? Hogy megfordítsam a dolgot... Ha te liberálisan akarod nevelni a gyerekedet, mert téged és a párodat is úgy neveltek, és úgy gondolják, hogy ez jó, akkor nem lesz rá lehetőséged, mert az egyik legnagyobb hatással bíró közösségben, az iskolában azt mondják neki, hogy ez rossz. Szabad leszel?
Van egyáltalán szabadelvűség? Nem hinném...
Mondjuk az, hogy egy kicsit többet tanult, mint a 8 általános...
A kérdésed eléggé nagy ökörség.
Gondolom Jobbikos vagy, na ott találsz doktoranduszhallgatót és 8 általánost végzettet is.
Az LMP-ben legalább nincsenek prolik.
Egyébként az ész nem végzettség függvénye.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:18
Egyébként meg ott a pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!